Kan het drinken van koffie oorzaak zure terugvloeiing?

July 31

Kan het drinken van koffie oorzaak zure terugvloeiing?

U kunt koffie moeten vermijden als u van zure terugvloeiing symptomen. De zure terugvloeiing is ook bekend als brandend maagzuur, een voorwaarde in welke voedingsmiddelen en maag zuur lek omhoog uit de maag in de slokdarm, de zachte voering irritatie van de slokdarm veroorzaken. Andere dranken die deze voorwaarde kunnen irriteren zijn bier, wijn en sterke drank.

Koffie als irriterend

Koffie is één drank te vermijden als u ontsteking ondervindt. Koffie kan irriteren zure terugvloeiing door stimulerende buitensporige maag zuur secretie. Normaal scheidt uw maag zuur, dat wordt gebruikt voor het breken van voedsel alvorens absorptie in de dunne darm. Consumptie van veel koffie betekent dat het is waarschijnlijker dat deze vloeistof zal verwisselt met maagzuur en terug in uw slokdarm.

Zure terugvloeiing mechanisme

Zure terugvloeiing kunnen chronische of op korte termijn. Inname van een bijtende agent, een virale ontsteking of een intubatie kan leiden tot deze aandoening. Risico van reflux is toegenomen na de maag-bypass chirurgie, tabaksgebruik, terugkerende braken en verhoogde abdominale druk zoals tijdens de zwangerschap.

Dranken te vermijden

Alcohol en andere cafeïne bevattende dranken zoals koffie en cola zijn gemeenschappelijke triggers van zure terugvloeiing. Sommige mensen vinden dat slechts een kleine hoeveelheid water met hun maaltijden nuttigen controle symptomen, in plaats van consumeren water per glas meerdere malen tijdens een maaltijd helpen kan. Mensen reageren verschillend op verschillende voedingsmiddelen; het is belangrijk Leer welk voedsel uw symptomen veroorzaken.

Aanbevolen procedures voor het beheren van zure terugvloeiing

Als je zure reflux heeft vermijdt u grote, vetrijke maaltijden, vooral 3 tot 4 uur voor het slapen. U moet ook stoppen met roken en Vermijd chocolade. Pepermunt en spearmint oliën, zoals die gebruikt in snoepjes en kauwgom, kunnen ook leiden tot zure terugvloeiing. U moet ook blijven rechtop en krachtige activiteit snel na het eten vermijden. Bovendien Vermijd strakke kleding, vooral na een maaltijd. Zuur en sterk gekruide voedingsmiddelen kunnen ook leiden tot symptomen.


gerelateerde artikelen