Hoe het verhogen van Dopamine bij kinderen met ADHD

August 2

Hoe het verhogen van Dopamine bij kinderen met ADHD

Attention deficit/hyperactivity disorder, of ADHD, wordt meestal gediagnosticeerd in de kindertijd. Hoewel de theorieën van de oorsprong zijn overvloedige en gevarieerde--van dieet gevoeligheden DNA verschillen--een biochemische aspect lijkt te worden geaccepteerd: lage dopamine niveaus een rol spelen bij het ontstaan van ADHD. Dopamine is een neurotransmitter hersenen natuurlijk voorkomende. Sommige ouders van kinderen gediagnosticeerd met ADHD zijn ongemakkelijk met het gebruik van algemeen voorgeschreven medicijnen, terwijl anderen spreken sterk van stimulerende middelen en nonstimulant drugs, creditering van dagelijks gebruik met hun het leven van kinderen positief te veranderen. Het is onduidelijk wat de oorzaak van ADHD, dus geen preventie of genezing nog bestaat. Maar u kunt het beheren van de symptomen. Verhogen van dopamine is één hoek te overwegen, door middel van drie trajecten: chemicaliën, dieet en oefening.

Stap 1

Neem medicatie voor ADHD wordt voorgeschreven, zoals aanbevolen door een arts. Drugs algemeen gebruikt voor de behandeling van ADHD blok neurotransmitters, theoretisch resulterend in een verhoogde dopamine niveau in de hersenen.

Stap 2

Zorgen voor een dagelijkse dieet dat hoog is in tyrosine, een essentieel aminozuur dat maakt dopamine. Levensmiddelen die een heleboel tyrosine bevatten omvatten--van hoogste naar laagste percentage in termen van gram--eieren, soja, zaden, vis, andere vleeswaren, harde kaas, avocado's, lima bonen en bananen.

Stap 3

Overwegen bijvoederen tyrosine ten minste 30 minuten voor de maaltijd, drie keer per dag. Hebben uw kinderarts, een geschikte dosering te bepalen.

Stap 4

Yoga, vechtsporten en dans in uw kind per schema opgenomen. Denk aan lichamelijke oefening als medicatie, met name de activiteiten die betrekking hebben op je brein en je lichaam.

Waarschuwingen

  • Tot nu toe studies niet is gebleken dat het verhogen van tyrosine in het dieet dopamine zal toenemen.
  • Mensen die Mao antidepressiva, moet schildklier hormonen of Levodopa praten met hun arts alvorens tyrosine supplementen.

Tips

  • Als aanvulling van tyrosine, omvatten ook vitaminen B6, folaat en koperen supplementen om te helpen bij de conversieproces.
  • Deelnemen met uw kind in fysieke activiteiten mogelijk. De aanwezigheid van een liefhebbende verzorger biedt het kind een veiliger gevoel wanneer zij deelnemen aan activiteiten.

Wat die u nodig hebt

  • Medicijnen
  • Voedsel hoog in tyrosine

gerelateerde artikelen