Hoe helpt zwavel het lichaam?

June 4

Hoe helpt zwavel het lichaam?

Zwavel is een natuurlijk voorkomende element dat heeft een aantal voordelen op uw gezondheid. Aanvullende zwavel komt in twee vormen: dimethylsulfoxide en Methylsulfonylmethaan, of DMSO en MSM. DMSO is een chemische bijproduct van papierproductie, maar is door de FDA goedgekeurd voor medicinale doeleinden. MSM komt van nature in sommige planten, groenten en fruit, verklaart de Universiteit van Maryland Medical Center. Beide soorten zwavel zijn belangrijk, maar u moet uw arts, als voorzorgsmaatregel, informeren als u besluit om een supplement te gebruiken.

Functies

Zwavel is een onderdeel van een aantal van de aminozuren in je lichaam en is betrokken bij de eiwitsynthese, evenals verschillende reacties van de enzym helpt bij de productie van collageen, die een stof is die formulieren bindweefsels, de structuur en de slagader van de celwanden. Bovendien is het een onderdeel van keratine, kracht geven aan haren, huid en nagels.

Artritis

Volgens de Universiteit van Maryland, is zwavel aangetoond dat het effectief voor artrose, reumatoïde en psoriatische artritis. Zwavel baden of modder-soaks kunnen helpen verlichten van de pijnlijke zwelling veroorzaakt door artritis. Nemen van een bad van zwavel in de nacht kunt u eerste ding in de ochtend ervaren stijfheid verminderen. Bovendien, zwavel baden kunnen verbeteren wandelen vermogen en de algehele sterkte. Toepassing van een crème met DMSO kan verminderen pijn in sommige vormen van artritis. Tenslotte, het nemen van een supplement met 6000 mg MSM zwavel kan verminderen pijn geassocieerd met artritis, maar het wellicht meer gunstige effecten wanneer in paren gerangschikt met glucosamine.

Huidaandoeningen

Zwavel kan helpen verlichten van de gevolgen van verschillende huidaandoeningen, met inbegrip van acne, psoriasis, wratten, roos, eczeem en folliculitis, waardoor ontstoken haarzakjes. Crèmes, lotions en zepen van de bar met zwavel worden gebruikt voor het verlichten van zwelling en roodheid aan acne gerelateerde. Dermatitis en schurft kunnen worden behandeld met een zalf van gespecialiseerde zwavel. Sommige zwavel-behandelingen beschikbaar zijn over de toonbank, maar in ernstige gevallen, moet u wellicht een voorschrift van uw dermatoloog.

Voedselbronnen

Er zijn geen specifieke dieet vereisten voor zwavel omdat u over het algemeen krijgen wat u nodig hebt via de voeding. Levensmiddelen die zwavel bevatten hebben iets van een rotte eieren geur, die voortvloeien uit zwaveldioxide-gas ontsnappen in de lucht. Zwavel komt voor in eiwitrijke dierlijke voedingsmiddelen, zoals zuivel, eieren, rundvlees, vis en gevogelte. In het bijzonder, zijn de dooiers van eieren een van de hoogste bronnen van zwavel. Producten bronnen van zwavel zijn uien, knoflook, rapen, boerenkool, zeewier en frambozen. Noten zijn een extra plantaardige bron van zwavel.


gerelateerde artikelen