Eenvoudige oefeningen voor het verminderen van de bovenarmen, heupen en taille

March 8

Eenvoudige oefeningen voor het verminderen van de bovenarmen, heupen en taille

Armen, heupen en taille zijn gemeenschappelijke opslagplaatsen voor overtollig vet. Om te elimineren flab en een strakker lichaam te bouwen, moet u het uitvoeren van oefeningen die branden calorieën, evenals het opbouwen van spieren. Echter, urenlang in een sportschool uitvoeren van lastige training routines niet altijd ideaal. In plaats daarvan concentreren op eenvoudige en doeltreffende oefeningen om probleemgebieden te verminderen.

Driehoek Pushups

Als u slechts één beweging per dag om te profiteren van je armen, investeren in de driehoek pushup uitvoeren kon. Volgens de Universiteit van Wisconsin, de driehoek pushup neemt van een hoog niveau van spieractiviteit, aldus produceert meer resultaten dan de gemiddelde arm oefening. Voor het uitvoeren van deze stap, te beginnen in een pushup positie. Beginners kunnen beginnen op hun knieën. In plaats van echter bij het plaatsen van je armen onder je schouders, de uiteinden van de middelste vingers en duimen samen te vormen een driehoek onder je borst te brengen. Houd je rug en billen evenwijdig aan de grond en het uitvoeren van een pushup zoals gebruikelijk voor drie sets van 10. Houd in gedachten dat de driehoek pushup meer geavanceerde dus is, om te voorkomen dat schade, beginnen met je knieën op de grond, indien nodig.

Viervoeter gebogen knie heup extensies

Dit is een eenvoudig, neen-apparatuur zet dat uw heupen billen en. Begint op je handen en knieën op de grond of een oefening mat. Houd uw knieën heupwijdte uit elkaar en je handen onder je schouders. Je vingers erop vooruit en je tenen van u af. Engage uw kern en handhaven van een neutrale achterkant als je uw linkerbeen Lift, knie gebogen, naar het plafond. Bewegen op de heup alleen. Breng je been terug naar beneden en herhaal dat de beweging voor drie sets van 10 elk been. Voor een geavanceerdere oefening, plaatst u een halter in de achterkant van de knie.

Voorste Plank

Krimpen de grootte van uw taille met spieropbouw in uw abs en terug. De doelstellingen van de voorste plank zei gebieden en is gemakkelijk uit te voeren. Allereerst leggen op je buik met je ellebogen dicht bij uw zijde, wapens neer tegen de grond en de vingers naar voren. Je tenen moet op de grond met hakken wijzend naar het plafond. Gaan uw spieren abs, dijen en enkels en til je lichaam van de grond, houden jezelf op uw onderarmen en tenen. Houd je lichaam zo recht mogelijk. Vermijd je rug doorzakken, het verhogen van de billen, buigen je knieën of je schouders ophalen. Het is belangrijk om de ademhaling gestaag blijven als u voor 15 tot 30 seconden te houden. Laat maximaal 30 seconden rust en herhaal tweemaal meer.

Afkoelen door uit te rekken

Uitrekken zich is zo effectief mogelijk uitgevoerd na een training wanneer spieren warm en meer buigzaam. Zet u strek je armen, je linkerarm achter of naast je hoofd. Gebruik je rechterhand om Trek voorzichtig aan de arm in de tegenovergestelde richting. Houd voor 10 seconden en herhaal met je rechterarm. Als u wilt uitrekken je heupen, zitten op de grond met je voeten samen voor je. Pak je enkels en proberen te raken van je voorhoofd tot je tenen. Niet stam zelf; Ga gewoon zo ver mogelijk omlaag en houd gedurende 15 seconden. Strek je taille door op te staan met uw voeten iets breder dan heupwijdte uit elkaar. Til uw rechterarm over je hoofd en buig aan de taille. Zowel uw lichaam als uw arm moeten worden dompelen naar links. Houd gedurende 15 seconden en herhaal met de andere kant.


gerelateerde artikelen