How to Prevent erectiestoornissen

January 25

Erectiele disfunctie ook gaat door de naam "impotentie". Dit is een aandoening waar een man is niet in staat zijn te handhaven een erectie lang genoeg om te eindigen een seksuele ervaring met zijn partner. Dit kan elke zo vaak in iemands leven, maar zodra het chronische, het kan leiden tot een belangrijke verstoring in relaties en zelfvertrouwen. Als u probeert om te voorkomen dat erectiestoornissen, zijn er verschillende preventieve maatregelen die u kunt volgen.

Stap 1

Geef op de sigaretten. Wanneer u rookt, je longen kunnen schade lijden en uw risico voor chronische aandoeningen zoals kanker kan stijgen. Roken ook schadelijk is voor de bloedvaten die bloed naar en van uw penis. Dit kan beperken doorbloeding en leiden tot erectiestoornissen. Wilt u dit voorkomen, stoppen met roken of niet gestart. Extra zekerheid ook te voorkomen dat de ademhaling in tweedehands rook.

Stap 2

Stop het drinken van alcohol. Overmatige consumptie van alcohol kan schade aan de lever en de hersenen. Het is ook een risicofactor voor een verminderde libido en erectiestoornissen. Vermijd alcohol en illegale drugs zoals marihuana om dit te voorkomen. Als je om te drinken gaat, zorg ervoor om dit te doen in matiging.

Stap 3

Regelmatige lichaamsbeweging krijgen. Oefening biedt het lichaam een aantal voordelen. Het kan verbeteren van uw bereik van de beweging, geven u een betere hersenfunctie, verhogen van uw spier massa en ook het versterken van uw botten. Het kan ook voorkomen dat erectiestoornissen door het verbeteren van uw omloop en om je gewicht laag te houden. Volgens de Mayo Clinic zijn zwaarlijvige mannen veel meer kans om te lijden Potentieproblemen dan normaal gewicht mannen. Streven naar 30 minuten van oefening op een dagelijkse basis. Voorbeelden van dingen die je kunt zijn gewicht opleiding, lopen, spelen basketbal, trap klimmen, elliptische opleiding, cross country skiƫn en levendige lopen.

Stap 4

Ontspannen uw geest. Een erectie begint in de geest. Wilt u seksueel opgewonden en op hun gemak voor het proces te nemen. Als u last van meerdere psychologische factoren zoals angst, stress, angst, depressie en schuld heeft, bent u gevoelig voor erectiestoornissen hebben. Om dit te voorkomen, deelnemen aan activiteiten van de geest/lichaam zelf om kalm te blijven. Voorbeelden hiervan zijn yoga, tai-chi, spier ontspanning en meditatieve ademhaling.

Stap 5

Vermijd fiets zetels. Fietsen is een goede vorm of cardiovasculaire oefening, maar het kan ook komen met risico's. Als je een fiets te rijden, zenuwen kunnen worden gecomprimeerd in de buurt van uw penis en erectiestoornissen kan plaatsvinden. Om dit te voorkomen, niet een fietstocht voor langere tijd.

Stap 6

Genoeg slaap krijgen. Wanneer je jezelf van slaap beroven, kunt u effecten op een niveau van mentale en fysieke lijden. Overmatige vermoeidheid kan uiteindelijk leiden tot erectiestoornissen. Om dit te voorkomen, volgen het Center for Disease Control and Prevention van aanbeveling van zeven tot negen uur slaap per nacht krijgen.


gerelateerde artikelen