Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

March 3

Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

Uw spierstelsel bestaat uit weefsels, waardoor de overeenkomst aan om te controleren uw gezamenlijke bewegingen. De oefening verbetert uw spierstelsel door het verbeteren van de manier waarop die je spieren met andere lichaamssystemen, zoals uw cardiovasculaire en neurologische systemen werken. In uw spierstelsel door oefening werkt, kunt u ook uw uiterlijk verbeteren door toning de spieren en de wijziging van de samenstelling van uw lichaam. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsregime.

Bloed en zuurstof

Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

Uw spieren moeten bloed en zuurstof naar de cellulaire afval verwijderen en de productie van energie voor lichaamsbeweging. Uitoefening verbetert uw spierstelsel met repetitieve spiercontracties, zoals je benen buigen tijdens het lopen op de loopband of buigen van je armen terwijl het opheffen van gewichten. Het bloed en zuurstof stroomt in uw spieren verhoogt en verlaagt van elke keer dat je spieren ontspannen en contract, respectievelijk tijdens het sporten, Dr. Richard Klabunde wordt uitgelegd op de website van de cardiovasculaire fysiologie concepten. De oefening verbetert uw spierstelsel door verbetering van de circulatie, die energie en afval uitslagcapaciteit in uw spierweefsels verbetert.

Uithoudingsvermogen

Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

Gespierd uithoudingsvermogen is nodig voor het herhaaldelijk buigen van uw spieren, en voor de instandhouding van spiersamentrekkingen tegen weerstand voor langere tijd. Oefening, met name high-herhaling Gewichtheffen, kan deze gespierd uithoudingsvermogen verhogen. Meer gespierd uithoudingsvermogen kan uw levenskwaliteit verbeteren. Bijvoorbeeld, helpt core spier uithoudingsvermogen u bij het handhaven van een gezonde houding, die de stroom van voedingsstoffen in uw hele lichaam optimaliseert. De nationale federatie van Persoonlijke Trainers raadt Gewichtheffen sets van 20 tot 25 herhalingen te verhogen van de spierkracht uithoudingsvermogen.

Sterkte

Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

Oefening kan verbeteren van uw gespierde systeem door het verhogen van uw spierkracht. Weerstand oefening, zoals Gewichtheffen, is de ideale vorm van oefening voor uw krachttraining. Een sterkere spierstelsel meer kracht tegen weerstand kan genereren, en kunt u zwaarder gewicht over grotere afstanden verplaatsen. De diameter van uw spieren wordt uitgebreid wanneer ze sterker, die beschermt uw beenderen en gewrichten problemen, zoals osteoporose en artritis. Gespierde om groei te stimuleren, raadt de nationale federatie van Persoonlijke Trainers zware Gewichtheffen sets van vier tot en met 12 herhalingen, elke.

Coördinatie

Hoe kan oefening verbeteren uw spierstelsel?

Uw evenwicht tijdens het uitvoeren van complexe gezamenlijke bewegingen vereist musculaire coördinatie. Atletische training gaat om oefeningen die coördinatie voor sport-specifieke vaardigheden. Dagelijkse activiteiten zoals douchen, lossen boodschappen en huishoudelijke taken alle musculaire coördinatie vereist. Oefening helpt u onderhouden en verbetering van de coördinatie door de vorming van neuromusculaire trajecten waarmee uw musculaire systeem om te communiceren met uw nerveus en andere lichaamssystemen effectiever. Wandelen, help saldoraad opleiding en Gewichtheffen met vrije gewichten je spierstelsel gezamenlijke bewegingen effectiever te coördineren.


gerelateerde artikelen