Tiener rijscholen in Atlanta

May 3

Tiener rijscholen in Atlanta

In 2007 geïmplementeerd Georgië Jozua's wet, die de manier veranderd 16-jarigen een klasse D-rijbewijs in die staat kan verkrijgen. Als de bestuurder kiest voor het voltooien van een drijvende programma, moet het programma bestaan uit minimaal 30 uren van klassikale studie en achter-het-wiel opleiding van 40 uur. Er zijn verschillende drijvende scholen in Atlanta voor tieners om Georgië wet behoeften te voorzien.

Tiener rijden eisen

Tiener rijscholen in Atlanta

Als de bestuurder kiest voor het voltooien van een drijvende programma, moet het programma bestaan uit minimaal 30 uren van klassikale studie, online of in persoon, en achter-het-wiel opleiding van 40 uur. Zes van de uren moet op een school van Georgia departement van stuurprogrammaservices-goedgekeurd. Daarnaast moet zes uur voor de 40 uur gebeuren 's nachts zodat tieners waardevolle nacht rijervaring kunnen krijgen.

Particuliere bedrijven

Tiener rijscholen in Atlanta

Er zijn verschillende Georgia departement van Driver diensten DDS-erkende bedrijven in Georgië die nodig lesgeven voor tiener rijden. Taggart van Driving School heeft verschillende vestigingen in Atlanta, met inbegrip van Oosten Cobb, Tucker, Dunwoody, Alpharetta, Southlake en Suwanee. A + rijden scholen en stad Lake Driving School is in Cherokee County. John's Creek Driving School is Forsyth. Er worden goedgekeurd rijscholen in elk graafschap.

Middelbare scholen en hogescholen

Tiener rijscholen in Atlanta

Criteria van de studie van de klas kunnen ook verkregen worden door middel van openbare middelbare scholen. Er zijn verschillende middelbare scholen die rijlessen voor tiener chauffeurs bieden. Een paar van de openbare scholen die het aanbieden van instructie zijn banken County High School, Windsor Academy, Dawson County High School en LaFayette Educational Center. Naast de openbare middelbare scholen bieden sommige hogescholen en technische hogescholen drijvende klassen, zoals Albany Technical College en Columbus State University.

Online cursussen

Tiener rijscholen in Atlanta

Online cursussen zijn beschikbaar voor kinderen en jongeren om te voldoen aan de klassikale studie onder Jozua's Law. Een paar van de online scholen die momenteel worden goedgekeurd krachtens de wetgeving van de staat Georgia zijn alle Star rijbewijs onderwijs, Dickerson Driving School, Inc, van Taggart Driving School en Georgië rijbewijs Coach, Inc. studenten die ervoor kiezen dat een virtueel klaslokaal nog moet verkrijgen rijervaring van een instructeur. Controleer altijd of dat de school van keuze is een school van DDS-goedgekeurd.


gerelateerde artikelen