De calorieën verbrand tijdens het fietsen 12 MPH

April 20

De calorieën verbrand tijdens het fietsen 12 MPH

Fietsen is een vorm van aërobe oefening die niet-gewicht-dragende en dat versterkt de beenspieren en het cardiovasculaire systeem. Een van de drie triathlon sport samen met zwemmen en lopen, met een fiets is goede duurtraining en een aanzienlijk aantal of calorieën verbrandt na verloop van tijd.

Calorie Burn Rate

Fietsen brandwonden ongeveer 10 calorieën per minuut - of 600 calorieën per uur - op 12 mijl per uur. Volgens het CSG netwerk online Calorie branden rekenmachine, zal het een 160-pond volwassen fietsen met een snelheid tussen 12 en 13.9 mph 10 calorieën per minuut branden.

Variabelen

Uw lichaamsgewicht van invloed op het aantal calorieën verbrand tijdens het fietsen. Als u wilt gebruiken in het vorige voorbeeld, terwijl een persoon met een gewicht van 160 pond 10 calorieën per minuut branden zou, zou een persoon 110-pond branden slechts zeven calorieën per minuut. Op 250 pond, zou een persoon branden 15 calorieën per minuut of 909 calorieën per uur. Het verloop van het paardrijden oppervlak beïnvloedt ook het calorieverbruik. Bergop fietsen op 12 mph, zal meer calorieën dan fietsen op een vlakke ondergrond met dezelfde snelheid gebruiken.

Waarschuwing

De calorie waarden hierboven vermelde zijn gemiddelde berekeningen op basis van cyclus snelheid en het lichaamsgewicht. Uw persoonlijke calorie behoeften en gebruik kan verschillende--iedereen heeft een individuele fysieke en metabole functie. Houd fietsen, altijd aan de verkeersregels en het dragen van een helm voor veiligheid.


gerelateerde artikelen