Wenst u diepte perceptie voor boksen?

March 21

Wenst u diepte perceptie voor boksen?

Iedereen weet dat een concurrerende bokser moeten een sterke punch en de mogelijkheid om harde klappen te weerstaan, maar goede visie is ook een sleutelelement tot succes. Als u niet kan goed diepte waarnemen, is niet intelligent aanvallen of verdedigen. Volgens het boek "Elite sport en visie" wordt diepte perceptie met name belangrijk wanneer een tegenstander binnen een arm's length is of minder.

Landing stoten

Het verschil tussen een succesvolle en gemiste punch is vaak een kwestie van de duim. Een bokser met diepte perceptie kwesties zullen uiteindelijk ontbreekt zijn aandeel van stoten. Bijvoorbeeld, denkt een bokser met deze visie kwesties dat hij verbonden met een solide schot op het hoofd van een tegenstander. In werkelijkheid is hij gewoon licht wordt begraasd een schouder.

Vermijden van klappen

In boksen vermijdt u geraakt door uw tegenstander door goed jezelf te positioneren ten opzichte van hem en verplaatsen om te voorkomen dat de klappen. Zonder goede diepte perceptie zult u kunnen onderscheiden van hoe ver uw tegenstander vuisten en waar je lichaam moet zijn.

Evenwicht

De ogen ook hulp van een bokser evenwicht. Slecht gezichtsvermogen interfereert met hoe ze weet waar ze is ten opzichte van de grond en de rand van de ring. Evenwicht kunnen een probleem toch als een boxing match draagt op omdat de concurrenten zijn het nemen van foto's aan het hoofd. Dat zal alleen maar erger met slechte diepte perceptie.

Beoordeling van snelheid

"Elite sport en visie" vorderingen boksers halen stoot snelheid via diepte perceptie. Sneller stoten vaak moeilijker en de meeste verwondingen veroorzaken. Binoculair gezichtsvermogen kan de ogen aan cobble samen informatie om te zien hoe snel een punch komt. Dat helpt de bokser beslissen of hij wil nemen of ontwijken van de klap. Natuurlijk, dacht dat dat proces zullen worden moeilijk zonder goede diepte perceptie.


gerelateerde artikelen