Hoe eiwit Shakes werk?

June 30

Hoe eiwit Shakes werk?

Meeste eiwit shakes zijn ontworpen om te fungeren als maaltijdvervangingen of spier-gebouw supplementen. Shakes bieden geconcentreerde hoeveelheden eiwit, die om u gevoel volledig helpen kan, verbeteren van de lichaamssamenstelling en stimuleren van spiergroei en kracht. Shakes niet werken op dezelfde manier voor iedereen, echter, en ze zijn niet gegarandeerd om positieve effecten te produceren.

Geïsoleerde voedingsstoffen

Eiwit poeder is gemaakt van een combinatie van beide, concentraat en isolaat. Concentraat heeft een lager percentage van eiwit, meestal 70 procent of meer, en isoleren is ten minste 90 procent eiwit. Een normale portie van eiwit poeder is ongeveer 30 gram, die ten minste 20 gram eiwit zijn. Voor vrouwen, dat gaat een lange weg naar het verstrekken van de minimale aanbevolen dagvergoeding van 46 gram eiwit, en het is ook een aanzienlijk percentage van de 56 gram ADH voor mannen. Als je niet veel eiwit in uw normale dieet, kunnen eiwit shakes leveren de voedingsstoffen die nodig zijn om te bouwen van gezonde spieren, botten en organen en behouden van een sterk immuunsysteem regelen hormonen, onder andere taken.

Controle van de honger

Volgens een artikel gepubliceerd in 2008 in het "American Journal of Clinical Nutrition", is eiwit een meer satiating voedingsstof vetten dan koolhydraten. Dat betekent dat eiwit shakes kunt u voelen vol op minder van de totale calorieën, houden je volledige voor een langere tijd dan andere voedingsmiddelen en beteugelen uw onbedwingbare trek en het totale calorieverbruik. In een studie gepubliceerd in 2011 in het tijdschrift "Eetlust," vrouwen die dronken dranken die zo weinig als 1 procent wei-eiwit poeder ervaren groter gevoel van verzadiging en verbruikt minder totale calorieën dan vrouwen die een placebo dronk.

Lichaamssamenstelling

Sommige eiwit shakes zijn wetenschappelijk bewezen effecten op de lichaamssamenstelling. In 2011 publiceerde "The Journal of Nutrition" een studie aangetoond dat overgewicht volwassenen die hun normale dieet met wei eiwit shakes aangevuld had verworven kleinere taille omtrek en meer lichaamsvet aan het einde van de proefperiode van een 23-week verloren. Deze resultaten zijn belangrijk omdat de onderwerpen hebben niet geprobeerd om te snijden calorieën of volg een plan voor regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met het nemen van eiwit poeder.

Post-workout herstel

Als u regelmatig sterkte-trein, kunt u positieve effecten opmerken als je drinkt post-workout eiwit shakes. Volgens de National Strength and Conditioning Association, kan drinken van eiwit shakes binnen 30 minuten van het uitoefenen van de kracht met succes vullen uw brandstof en energie niveaus, alsook helpen verhogen de massa, grootte en spier spierkracht spier. "Fast-acting" proteïne poeders, zoals Wei, zijn meest effectief in bemoedigend post-workout winsten omdat uw lichaam in staat om te verteren ze snel en eenvoudig is.


gerelateerde artikelen