Strategieën om te stoppen met roken Cold Turkey

June 28

Strategieën om te stoppen met roken Cold Turkey

Stoppen met roken koude kalkoen is daar eigenlijk de beste methode van stoppen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Je zou geneigd zijn te bezuinigen op een klein beetje op een moment, maar de beste aanpak is om te stoppen in een keer. Om ervoor te zorgen dat u hebben strategieën om te helpen je omgaan met onbedwingbare trek en verleidingen is een belangrijk onderdeel van stoppen koude kalkoen.

Nicotine vervangende therapie

Nicotine vervangende therapie biedt u een nicotine vervangende in de vorm van kauwgom, druppels, patches, neussprays en inhalatoren. Neussprays en inhalatoren zijn alleen verkrijgbaar op recept. Volgens de American Heart Association verhoogt nicotine vervangende therapie uw kansen op succes wanneer gebruikt in combinatie met een rookvrije beëindiging programma. U kunt het ook gebruiken zonder een programma maar dan zou het minder effectief. Nicotine vervangende therapie voorziet uw lichaam met een veilige vorm van nicotine kunt gaan met onbedwingbare trek en ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, prikkelbaarheid en moeite slapen. Deze hunkeren naar zijn vaak wat triggers een terugval in veel rokers.

Ondersteuning

Om sociale ondersteuning, of van vrienden en familie, steungroepen, online stoppen met roken forum, een therapeut of een combinatie van een of allen van deze onontbeerlijk wanneer u stoppen met roken koude kalkoen. Volgens de American Cancer Society is de geestelijke deel van stoppen vaak de moeilijkste, omdat je te veranderen van uw routine en scheiden van uw emotionele banden aan roken. Steungroepen zoals Nicotine anonieme kan bieden ook een kans voor u om ondersteuning te krijgen van anderen die doormaken of reeds door dit proces heen zijn gegaan. Alle 50 staten hebben een gratis telefonische adviserende dienst om steun te verlenen aan rokers wanneer ze afsluit. U kunt informatie krijgen en een verwijzing naar een counselor in uw staat door te bellen naar Smokefree op 1-800-QUIT-NOW.

Nieuwe gewoonten

Veel rokers hebben Rookvrije opgenomen in hun dagelijkse routine. U hebt een regelmatige routine waar u een sigaret rookt tijdens uw koffiepauze ochtend, bijvoorbeeld. Of u rookt wanneer je gestrest of angstig voelt; een sigaret is het eerste ding dat u grijpen in stressvolle situaties. Vervangende activiteiten voor roken waarmee nieuwe routines verhoogt uw kansen op het succesvol afsluiten, volgens het federale burgers Information Center. Probeer doodling, belt een vriend, een stuk fruit eten of kauwgom wanneer de drang om te roken lijkt.

Roken beëindiging programma 's

Roken beëindiging programma's leer je strategieën om te stoppen, methoden om te gaan met onbedwingbare trek en bieden ondersteuning en informatie. Uw plaats van werkgelegenheid, lokale gezondheidscentrum, community center, religieuze organisatie of school kan bieden gratis of goedkope roken beëindiging programma's. U kunt ook de American Lung Association gratis online Rookvrije stopzetting cursus, vrijheid van roken.


gerelateerde artikelen