Azijn & constipatie

July 8

Azijn & constipatie

Constipatie kan je je voelt ongemakkelijk, opgeblazen en moe. De beste manier om te gaan met het wijzigen van uw dieet is, maar als u op zoek bent naar een snelle oplossing die niet hard zoals laxeermiddelen, aan te vullen met azijn is een optie. Wees gewaarschuwd, echter dat azijn zeer zuur en niet geschikt voor iedereen is. Ook heeft geen onderzoek gedaan om te laten zien de voordelen van azijn voor constipatie. Overleg met uw arts voordat u besluit om azijn voor uw constipatie.

Constipatie gedefinieerd

Obstipatie treedt op wanneer u minder dan drie stoelgang per week hebt. Meestal zijn deze stoelgang hard, droog en kleine. Ze kunnen pijnlijk om te passeren en vereisen uitpersen. Omgaan met constipatie vaak kan leiden tot aambeien. Typische symptomen zijn buikpijn en opgeblazen gevoel, gas en gevoel alsof u nog niet uw darmen volledig geëvacueerd na een stoelgang.

Voordelen van azijn

Azijn bevat veel voedingsstoffen die goed voor je zijn en dat kan helpen met de spijsvertering. Volgens het Instituut van de azijn bevat azijn azijnzuur, kalium, ijzer en pectine. Azijnzuur is het primaire ingrediënt dacht dat voeding voordeel voorzien in omstandigheden variërend van hoog cholesterol tot bloedsuiker verordening, op basis van Medscape algemene geneeskunde.

Hoe helpt azijn zogenaamd constipatie

De standaard constipatie remedie is geschetst door Cal Orey in haar boek, "De Healing bevoegdheden van azijn." In het boek stelt Orey drinken 1 kopje warm water met 2 tbsp. van appel cider azijn gemengd in bulk up kruk en gemakkelijker om door te geven. Dit is te wijten aan de azijn's pectine inhoud, volgens Orey.

Mogelijke bijwerkingen

Azijn heeft aangetoond dat sommige medische voordelen, maar er is geen back-up de constipatie en azijn verbinding onderzoek. Het draagt vele bijwerkingen, die erger dan de aanvankelijke klacht worden kunnen. Volgens Medscape algemene geneeskunde kan aan te vullen met azijn keelpijn, maag branden, tandglazuur erosie, brandend maagzuur en zelfs zweren.


gerelateerde artikelen