Hoe natuurlijk Get Rid van Blackheads

August 18

Hoe natuurlijk Get Rid van Blackheads

Mensen die geplaagd met mee-eters weten dat de zichtbaar verstopte poriën huid zorg een puzzel maken. Ze verschijnen meestal op gevoelige, vette en acne-gevoelige huid, zodat formules met meerdere ingrediënten acne erger kunnen maken. Het is het beste om te gaan met de kwestie rechtstreeks, gebruik van natuurlijke producten die zal niet uw huid nog meer irriteren. Stap uit de buurt van de badkamer kast en zoekt naar de keuken in plaats daarvan een per masker en een plek behandeling die van uw ellende mee-eter oplossen zal.

Stap 1

Bevochtig uw huid met warm water.

Stap 2

Het werk van een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid tea tree olie gezicht wassen in uw huid, met behulp van een opwaartse cirkelbeweging. Tea tree olie gebaseerde zepen zijn beschikbaar in zowel de bar als de vloeibare vorm en kunnen uiteraard het reinigen van de huid zonder over het drogen.

Stap 3

Voorzichtig pat uw huid droog. Gebruik een vers papier handdoek blad in plaats van een handdoek. Het is bacteriën vrij en zal niet irriteert uw huid verder.

Stap 4

Giet 1 koffielepeltje sinaasappelsap in een kom. Gebruik indien mogelijk vers geperst sap.

Stap 5

Voeg 1 eetlepel baking soda aan de kom.

Stap 6

Gebruik een lepel om te mengen de ingrediënten samen totdat ze een pasta vormen.

Stap 7

Binden van je haar rug strak te houden van uw gezicht. Als je kort haar hebt, gebruik een hairband om het terug trekken.

Stap 8

Breng een laag van het masker op je gezicht. Een extra beveiligingslaag toevoegen aan mee-eters of breakout naar voren gebogen gebieden.

Stap 9

Laat de masker voor 20 minuten instellen.

Stap 10

Voer uw vingertoppen onder warm water en zachtjes masseren van het gebied bedekt door het masker. Dit zal om mee-eters op het oppervlak tijdens het verwijderen van dode huid exfoliëren.

Stap 11

Spoel het masker uit je gezicht met warm water.

Stap 12

Maak een schone katoenen doek vochtig en gebruik deze om alle stukken van de moeilijk te verwijderen van het masker te verwijderen. Dit biedt extra afschilfering in het proces.

Stap 13

Spoel je gezicht met warm water en DEP het droog met een papieren handdoek.

Stap 14

Pat een dubbeltje-formaat-bedrag van lichtgewicht anti-comedogenische op uw huid. Vette huid moet worden gehydrateerd om te voorkomen dat het doormaken olie op zijn eigen, die tot acne leidt.

Tips

  • Gebruik deze routine bij nacht, naarmate je huid kan een beetje rood en gevoelig daarna.

Wat die u nodig hebt

  • Tea tree olie gezicht wassen
  • Papieren handdoek
  • 1 eetlepel baking soda
  • 1 theelepel in oranje sap
  • Kom
  • Lepel
  • Haar elastiek of band
  • Katoenen doek
  • Anti-comedogenische

gerelateerde artikelen