How to Teach Beginner zwemmen lessen

June 25

How to Teach Beginner zwemmen lessen

Er is niets vrij zo belonen als het zien van iemand zwemmen voor de eerste keer, weet je voorzien hem een levenslang vaardigheid die zijn leven kan redden. Weten hoe om te leren een beginnersniveau kind of de volwassene om te zwemmen is sterk afhankelijk van de leeftijd van het individu en van de persoon comfort-niveau met het water. Onderwijs een angstig persoon vaak vereist meer geduld en begrip dan wie raring om te gaan. Onderzoeken krijgen gecertificeerd door een organisatie zoals de Amerikaanse Rode Kruis of Amerika zwemmen als u wilt leren van de lessen op een regelmatige basis.

Stap 1

Schrijf lesplannen. Als u niet wat u wilt opnemen in een dag weet, zal niet je efficiƫnt leren de klasse. Zorg ervoor dat u bewust breken de vaardigheden van het zwemmen in kleinere, verteerbare stukken.

Stap 2

Instellen van uw apparatuur voor de les. Verzamelen van uw benodigdheden en het wachten, waar u de klasse zal houden.

Stap 3

De zwemmers kennismaken met het water. Spelen en zingen liedjes. Wees niet verbaasd als velen van hen angstig lijken. Blijven werken met hen, ze laten zien hoe leuk het water kan worden.

Stap 4

Laten zien hoe te blazen van zeepbellen, dan draaien hun hoofd naar de kant. Dit leidt tot rudimentaire roterende ademhaling.

Stap 5

Spelen van rood licht groen licht terwijl het onderwijs hen hoe kick. Als je groen licht zegt, schoppen ze zo hard als ze kunnen, als je zegt rood licht die zij moeten stoppen.

Stap 6

Gebruik de Trainingsplank om te laten zien van de studenten hoe te zweven op hun magen en op hun rug.

Stap 7

Combinatie van vaardigheden, instrueren hen te houden van de Trainingsplank terwijl schoppen of roterende ademhaling doen starten

Stap 8

Leren onderdompeling en adem houden door te vragen de studenten objecten ophalen vanaf de onderkant van het ondiepe einde.

Stap 9

Plaats de noodle over de student borst en onder haar oksels. Instrueren haar te peddelen haar armen terwijl schoppen.

Stap 10

Einde van elke klasse met een leuke spel of de studenten aan de kant springen in het zwembad een tegelijk toestaan.

Waarschuwingen

  • Onderwijs beginners om te zwemmen, kunnen gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat u nooit laat iedereen unsupervised, en als u een fractie onderwijst, zorg ervoor dat een andere volwassene of badmeester is de groep lettend op terwijl u niet onmiddellijk met werken.
  • Vele kinderen en volwassenen ontwikkelen een leven lang angst voor water, omdat sommige goedbedoelende persoon hen dompelde of ze in water onverwacht geduwd. Gebruik nooit schriktactiek tijdens het leren zwemmen.

Tips

  • Leer zwemmen te nemen een tijdje te verwachten. Veel plezier en geduldig.
  • Creatief te denken wanneer komen met de spellen en manieren om te leren van de vaardigheden. Ieder individu leert anders, dus je kan nodig zijn om dingen schakelen up af en toe.

Wat die u nodig hebt

  • Trainingsplank
  • Duik speelgoed
  • Water noodle
  • Notebook

gerelateerde artikelen