Wat voor soort fiets buis moet u gebruiken voor een Cruiser fiets?

June 6

Wat voor soort fiets buis moet u gebruiken voor een Cruiser fiets?

De beach cruiser – met stabiel frame, brede banden en stoel en rechte zitpositie – is een van de meest comfortabele fietsen te rijden. Zoals een fiets moet de kruiser in goede staat verkeert, vanaf het stuur aan de binnenband.

Stijging van de populariteit

Wat voor soort fiets buis moet u gebruiken voor een Cruiser fiets?

De populariteit van de cruiser heeft ervaren een opleving in de afgelopen jaren (er is zelfs een rap album vernoemd naar de kruiser van Glasses Malone), en haar stijl en betaalbaarheid, hebben hieraan bijgedragen. De babyboomers, van wie velen zijn verlangen naar een retro-look, hebben de kruiser, die's lands meest populaire soort fiets uit de jaren 1930 tot de jaren 1950 was letterlijk verslonden.

Kruiser bouw

De fundamentele bouw van deze single-speed bike – die bestaat voornamelijk uit staal – maakt het zwaar in gewicht, en dit zware gewicht, samen met van de fiets brede banden, maakt het meer geschikt voor vlak terrein. Brede banden, een ruime zitplaats en een rechte positie voor een rit maken te rijden meer gericht voor comfort dan iets anders. Hoewel sommige zelfbenoemde die-hards anders aangeeft misschien, wilt u niet zou denken zelfs de gedachte van het aanpakken van een heuvel of elk oppervlak dan een gladde terwijl het berijden van een beach cruiser onderhoudend.

De kleppen

En nu, voor de kern van de situatie, waar de rubber voldoet aan de weg... bijna, anyway. Fiets buizen komen in twee fundamentele stijlen, gebaseerd op de klep die wordt gebruikt: het Schrader ventiel en het Presta-ventiel.

Het ventiel Schrader, of Amerikaanse, wordt op zowat elk voertuig in de wereld gebruikt. Het bestaat uit een stam van de klep waarin een klep kern is schroefdraad. De kern van de klep is een klep van de popje bijgestaan door een veer. Elke buis waarin dit soort een ventiel is makkelijk te gebruiken, want voor het grootste deel, het vereist geen adapter waarmee u kunt opblazen van een band.

Fiets buizen kunnen ook uitgerust worden met een Presta-ventiel, ook wel genoemd een Frans ventiel. Dit soort ventiel wordt vaak gebruikt in weg-stijl fiets buizen. Het is een beetje minder veelzijdig vanwege haar smallere diameter, die ongeveer 6 millimeter is. (De Schrader is 8 millimeter). Omdat het wordt geassocieerd met racefietsen, die zeer smalle banden hebben, is dit soort een klep wellicht niet de beste keuze voor een buis die worden gebruikt bij een beach cruiser fiets. Het Presta-ventiel gebruikt bovendien ook een borgmoer om de stam op de velg te beveiligen. En, in de meeste gevallen moet een adapter.

Fundamentele en zware buizen

Dus, je fundamentele tube is rechts rond de $5 of $6. Dit krijgt u een standaard of regelmatige, buis, voorzien van een Schrader of een Presta-ventiel. De casual, strand-cruisen fietser moet houden met een buis die een Schrader, niettemin heeft. Voor een beetje meer dan de kosten van een top-shelf regelmatige buis, u een heavy-duty één, dat de manier om te gaan kopen kunt--is mits er een Schrader-ventiel. De buis het veel dikker dan de reguliere, en hoewel het niet ongevoelig is, het biedt meer bescherming tegen bepaalde soorten woningen die worden geleverd bij het spreekwoordelijke grondgebied dat een wielrenner. De zware buis is ook de weg te gaan voor een beach cruiser fiets omdat het is gemaakt van een betere kwaliteit van rubber, het veel langer duren zal en het zal de fietser meer bescherming te bieden tegen een flat. De recreatie, strand-cruisen rider zou het waarderen van de gemoedsrust die dit soort buis zou bieden.

De beste buis voor de kruiser

Om samen te vatten, voor een beach cruiser fiets, is de beste binnenband te kopen een zware, die is uitgerust met een Schrader ventiel stam.

Gelukkig rijden!


gerelateerde artikelen