Pepermunt Capsules & constipatie

June 1

Pepermunt Capsules & constipatie

Als u problemen ondervindt bij het passeren van ontlasting of als u onregelmatige stoelgang, zou kunnen u worden verstopt, volgens Medline Plus, een divisie van de National Institutes of Health. Pepermunt, de aromatische specerij gebruikt om de smaak snoep stokken tijdens de vakantie kan zinvol zijn bij het verlichten van constipatie met Prikkelbare darmsyndroom, of de IBS. Voor obstipatie ten gevolge van andere aandoeningen, pepermunt niet zo effectief mogelijk. Raadpleeg uw arts als constipatie blijft bestaan, en vraag uw arts als pepermunt capsules te nemen voor u juist is.

Pepermunt

Pepermunt komt uit de bladeren van de Mentha piperita plant, een vaste plant kruid dat natuurlijk in de Verenigde Staten en in andere regio's groeit. Etherische olie van pepermunt, gewonnen door middel van distillatie, bevat aromatische menthol, menthyl-acetaat, flavonoïden, triterpenen en Fenolische zuren, meldt the "Gale Encyclopedia of alternatieve geneeskunde."

Effect op de constipatie

Menthol, het actieve ingredi├źnt in pepermunt, koeling en rustgevende, volgens de "Gale Encyclopedia". Een herziening van de 2005 gepubliceerd in "Phytomedicine: International Journal van fototherapie en Fytofarmacologie" geconcludeerd dat de darmen beklede Pepermunt olie capsules zou komen in het verlichten van constipatie en andere symptomen van prikkelbare darm.

Methode

Darmen-gecoate pepermunt capsules functie harde glazuur die betrekking hebben op dat die niet in de maag maar passen naar de dunne darm waar de capsules ontbinden doet verzachten, het vrijgeven van de inhoud van pepermunt. De Universiteit van Maryland Medical Center raadt aan een standaard volwassen dosering van 0.2 tot 0.4 ml darmen beklede pepermunt capsules, genomen tot drie keer per dag om te verlichten van de symptomen van IBS. Bellen met uw arts voor advies van de specifieke dosering.

Overwegingen

Als uw symptomen van obstipatie niet als gevolg van IBS, is er geen bewijs dat pepermunt capsules zal helpen. Geef de pepermunt niet aan kinderen jonger dan 5, en houden geen pepermunt capsules als u zwanger bent of borstvoeding geeft. De "Gale Encyclopedia" meldt dat bijwerkingen zeldzaam zijn als de capsules worden genomen zoals aangegeven, maar zij uitslag, verlaagde hartslag, tremoren en maagzuur omvatten. Gebruik geen pepermunt of andere kruiden-oplossing voor de behandeling van een medische aandoening, tenzij daartoe geregisseerd door uw arts.


gerelateerde artikelen