Eten voor het slapen & verkrijgen van het gewicht

June 23

Eten voor het slapen & verkrijgen van het gewicht

Of je moet eten voor het slapen is een gemeenschappelijk debat tussen degenen die hopen om gewicht te verliezen. Hoewel de onderzoeksresultaten worden gemengd, de totale hoeveelheid voedsel geconsumeerd dagelijkse fysieke activiteit en algemene levensstijl gewoonten blijven belangrijke elementen van het handhaven van gezonde gewicht. Terwijl het vermijden van nachtelijke eten voordelen voor sommigen houden kan, is het niet per se nuttig voor iedereen. Een kennis van hoe eetgewoonten avond aan uw gewicht en wellness bijdragen kunt u positieve beslissingen nemen via de voeding.

Functie

Als het gaat om laat op de avond eten, mensen de neiging te bereiken voor verwerkte snacks zoals aardappel spaanders of ijs, over vruchten, groenten of andere gezonde tarief. Volgens Columbia University Health Services snack vele individuen "gedachteloos" in de avond, kauwend op eten uit verveling of als een gewoonte terwijl het letten van op televisie of studeren. Deze praktijk leidt vaak tot overeten als weinig aandacht is besteed aan gedeelte controle. Degenen die 's nachts uit honger eten niet genoeg voeding gedurende de dag kunnen hebben, in welk geval een gezonde, evenwichtige snack kan blijken nuttig. Degenen die om emotionele redenen eten kunnen ook nachts voedsel zoeken als een middel van troost gevoelens van verdriet, eenzaamheid, angst of stress.

Betekenis

Eten bij nacht kan invloed hebben op iemands gewicht, in positieve of negatieve manieren. Volgens onderzoek gepubliceerd in het "American Journal of Nutrition" in oktober van 2008, zijn degenen die snackvoedsel nachts consumeren gevoelig voor gewichtstoename. Wie te veel tijdens avonduren eten zijn ook gevoeliger voor gewichtstoename. Degenen die allen tijde gedurende de dag te zijn echter net zo waarschijnlijk te winnen gewicht. Als u problemen beheersen porties of gezonde voeding keuzes voor het slapen ondervindt, kan veranderen van dergelijke gedragingen helpen ondersteuning wellness en gezond gewichtsbeheer.

Misvattingen

Het is een dieet mythe dat voedsel gegeten vlak voor bedtijd in vet verandert. Beheer van het gewicht komt neer verbruikte versus calorieën Verbruikte calorieën. Als u meer calorieën dan je branden op een regelmatige basis verbruiken, bent u waarschijnlijk te winnen gewicht. Omgekeerd, als je meer calorieën door oefening en regelmatige fysieke activiteit verbranden dan je verbruikt, bent u waarschijnlijk om gewicht te verliezen. Houd er echter rekening mee, dat het nuttigen van voldoende calorieën om te voldoen aan de voedingsbehoeften is belangrijk en snijden calorieën te ernstig kunnen eigenlijk vertragen uw stofwisseling.

Type van voedsel

Het soort voedsel dat u consumeren maakt een verschil, als voedzame voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en gehele korrels, de neiging om meer vulling en bieden hogere hoeveelheden essentiële voedingsstoffen dan junkfood, dus het bevorderen van gezond gewichtsbeheer. Een calorie is een calorie, maar gezien de meeste van je calorieën vloeien voort uit bronnen kan invloed hebben op uw gewicht en wellness. Als uw arts heeft gewichtsverlies goedgekeurd, kunt u overwegen een uitgebalanceerd dieet rijk aan fruit, groenten, peulvruchten en gehele korrels, die een scala aan voedingsstoffen bieden, plus voedingsvezels, die bij de vertering en verzadiging helpt. Omdat groenten en fruit ook laag in calorieën zijn, ze zijn optimale snack keuzes, 's nachts of op elk gewenst moment. Als u hoopt om gewicht te bereiken, kunt een voedzame, calorie-dense avond snack toevoegen aan uw dag, zoals volkoren toast met pindakaas, avocado of kaas, u uw doel te bereiken.

Overwegingen

Als algemene regel van de duim, het niet wanneer je eet of wat u 's nachts specifiek eten, maar wat u over het algemeen consumeren op een regelmatige en consistente basis, die de grootste impact op lichaamsgezondheid gewicht en dieet heeft. Blijf binnen uw aanbevolen dagelijkse calorieën en je zal niet winnen gewicht.


gerelateerde artikelen