Voedingsmiddelen die u helpen het verliezen van gewicht, branden calorieën, verhoging van de stofwisseling en minder honger

May 4

Voedingsmiddelen die u helpen het verliezen van gewicht, branden calorieën, verhoging van de stofwisseling en minder honger

Er behoeft niet te wenden tot de magische pillen, poeders en drankjes die zijn gevuld met loze beloften van gewichtsverlies. Het kiezen van het juiste voedsel voor uw dieet kunnen de katalysator te lanceren u naar uw fitnessdoelen. Hele voedingsmiddelen zoals mager vlees, fruit, groenten, gehele korrels en magere zuivel krijgt je lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn om gewicht te verliezen.

Magere eiwitten

Eiwitrijk voedsel zal stimuleren uw stofwisseling, bouwen en reparatie van spierweefsel en honger pangs verlagen. Mager vlees zoals vis, kip en kalkoen heeft lage vet en hoog eiwitgehalte. Eieren bieden proteïnen in het eiwit en gezond vet in de eidooier. Linzen, bonen en noten bevatten ook eiwitten die u helpen zal om gewicht te verliezen. Vergeet niet, het is best om spaarzaam rood vlees eten, omdat er een hoog gehalte aan verzadigd vet. In feite, blijkt uit onderzoek dat mensen die meer dan 18 oz. per week rood vlees eten een hoger risico van darmkanker hebben, zegt de Harvard School of Public Health.

Fruit

Fruit zit vol natuurlijke suikers die zullen helpen u de controle van uw zoete onbedwingbare trek en de vezels die helpen zullen om je verzadigd te houden. Fruit maakt een gezonde snack of als een vervanging voor calorierijke voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld, in plaats van een volledige kom van graan kunt u gesneden fruit om het volume van de maaltijd terwijl het verminderen van de calorieën.

Groenten

Om je verliest kan gewicht moet u een dagelijkse calorie-tekort en groenten u helpen bereiken dat doel omdat ze laag in calorieën, vezelig en vol vitaminen en mineralen. In plaats van minder te eten, je kon maken lagere calorie versies van uw favoriete voorgerechten, zegt de Centers voor Disease Control and Prevention.

Volle granen

Veel mensen vermijden koolhydraten wanneer het proberen om gewicht te verliezen maar complexe koolhydraten zoals ongepelde rijst, quinoa, en haver kan deel uitmaken van een gewicht-verlies dieet. Dit soort koolhydraten zal stimuleren van metabolische functies en stabiele energie leveren. Verwerkte koolhydraten zoals wit brood, crackers en chips moeten volledig worden vermeden.

Laag-vet zuivelproducten

Magere zuivel kan helpen te verhogen van metabolisme of eetlust omdat het bevat eiwitten, calcium, vitaminen en mineralen. Kies vetarme versies van zuivelproducten zoals melk, kaas en yoghurt om te besparen op calorieën uit hele zuivel.


gerelateerde artikelen