Wat veroorzaakt teveel kersen eten?

April 24

Wat veroorzaakt teveel kersen eten?

De kans op het lijden van elk soort neveneffect van het eten van kersen is slank, zolang je niet allergisch bent. Maar overconsumptie roept enkele rode vlaggen. Aan de positieve kant geven kersen ijzer, kalium, vitamine C en antioxidanten fytochemicaliën. Ze zijn ook goede bronnen van vezels en koolhydraten, zodat ze uw energie te stimuleren kunnen terwijl het toevoegen van nuttige fiber aan uw dieet. Kersen bevatten genoeg vezels en koolhydraten om problemen te veroorzaken als je te eet veel, echter.

Calorieën accumuleren snel

Het klinkt vreemd om te zeggen dat een gezonde vrucht te veel calorieën kunnen, maar het is waar als u een buitensporig aantal kersen eten. Een kopje zoete kersen bevat 97 calorieën, dat is laag genoeg om deze portie grootte van een goede keuze voor snacks. Wat als een redelijk aantal calorieën schijnt zal snel oplopen, echter als je geen aandacht besteden aan het bedrag dat je eet. Zorg ervoor dat kersen als deel van uw regelmatige dagelijkse calorieën opnemen. Toevoegen van 97 calorieën bovenop een dieet dat al uw calorie vult behoeften zal bijdragen tot gewichtstoename.

Overtollige Fiber veroorzaakt bijwerkingen

Een kopje van kersen heeft 3 gram vezels, of 12 procent van de dagelijkse waarde, op basis van 2.000 calorieën per dag eten. Als u een groot deel van kersen eten, kan de hoeveelheid vezels die je zult consumeren bijwerkingen zoals opgeblazen gevoel, gas en diarree veroorzaken. Dit is meer waarschijnlijk als je niet gewend bent aan het eten van de vezel. U kunt het risico van bijwerkingen door het verhogen van vezel geleidelijk, waardoor uw spijsverteringskanaal tijd aan te passen. Vrouwen moeten verbruiken 25 gram vezels per dag, terwijl mannen 38 gram moeten, volgens het Institute of Medicine.

Carb consumptie te hoog

De U.S. Department of Agriculture adviseert 1,5 kopjes naar 2 kopjes groenten dagelijks consumeren. Als u kersen gebruikt om te voldoen aan dat doel, of als u gewoon een heleboel kersen eten, zult u ook een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten te consumeren. Twee kopjes kersen bevatten 50 gram van totale koolhydraten, ofwel 17 procent van de dagelijkse waarde voor koolhydraten, gebaseerd op een 2000-calorie-a-dag dieet. De koolhydraten in kersen bestaan uit vezels en suiker. Naast het consumeren van dubbele de vezel, 2 kopjes kersen eten betekent dat u zult consumeren 40 gram suiker. De vezel helpt te voorkomen dat een piek in de bloedsuikerspiegel, maar als je meer suiker dan uw lichaam nodig voor energie heeft, het zal worden opgeslagen als vet.

Opmerking over allergieën

Kersen bevatten eiwitten die allergieën bij sommige mensen veroorzaken. Als u allergisch voor kersen bent, kan niet u elk bedrag eten zonder een reactie, waaronder kortademigheid, slikken problemen, urticaria, misselijkheid of diarree kan lijden. Consumeren een paar kersen of een grote hoeveelheid kan leiden tot levensbedreigende symptomen, zoals moeite met ademhalen en lage bloeddruk. Mensen die allergisch zijn voor druiven, appels, perziken, abrikozen of hazelnoten zijn wellicht ook een allergie voor kersen, meldt de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie.


gerelateerde artikelen