Natuurlijke kruiden Remedies voor HPV

July 26

Humaan papillomavirus, of HPV is primair verantwoordelijk voor genitale wratten en gemeenschappelijke wratten van de handen en voeten bij zowel mannen als vrouwen. Genitale HPV-infectie is een van de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen. Volgens het National Cancer Institute, worden HPV-infecties erkend als de belangrijkste oorzaak van baarmoederhalskanker, waarin het leven van meer dan 4.000 Amerikaanse vrouwen jaarlijks. Antivirale middelen en chirurgie zijn algemene behandelingsopties voor HPV-infecties, hoewel sommige natuurlijke kruiden remedies effectieve opties zijn.

Thuja olie

Thuja blad en wortel olie, afgeleid van de Western Red Cedar, is een Ayurvedische antivirale middel gebruikt voor genitale wratten. Volgens de San Francisco Botanical geneeskunde kliniek stimuleren chemicaliën binnen Thuja olie bepaalde cellen van het immuunsysteem die efficiënt bij het doden van virussen of virale geïnfecteerde cellen en opruiming. Thuja olie is meestal zeer krachtig en kan gemakkelijk irriteren de gevoelige huid rond de geslachtsdelen, dus aangewezen verdunning belangrijk is. De artsen bij de kliniek Zie significante resultaten na één tot twee maanden voor dagelijkse toepassing.

Tea Tree olie

Tea tree olie is een krachtige antimicrobiële agent die is gebruikt voor eeuwen als een actueel en interne ontsmettingsmiddel. Tea tree olie heeft bewezen antivirale capaciteiten, waardoor het een goede keuze voor actuele toepassing voor HPV-infecties, zoals aangehaald in "medische fytotherapie: de wetenschap beginselen en praktijken van kruidengeneeskunde." Tea tree olie verhoogt ook de immuniteit, die kan helpen voorkomen dat re-infectie met HPV.

Astragalus

Astragalus is een kruidengeneeskunde met sterke immuun stimuleren en antivirale eigenschappen. "De nieuwe encyclopedie van de kruiden, vitaminen, mineralen en supplementen," activeert Astragalus het p-53 gen, dat stimuleert de productie van interleukin-2, een chemische stof die heeft anti-kanker vaardigheden en vermag direct vernietigen HPV. Astragalus, die oraal in te in capsulevorm nemen is, heeft ook antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen.

Goldenseal

Goldenseal wortel was het traditioneel gebruikt als een actueel antisepticum, schone wonden te genezen van de huid verwondingen. Na verloop van tijd werd Goldenseal gewaardeerd voor haar antivirale eigenschappen, waardoor het effectief in het bestrijden van HPV-infecties. Goldenseal kan oraal in te nemen in capsulevorm, of rechtstreeks toegepast op genitale wratten als een tinctuur. Goldenseal wordt vaak gebruikt in combinatie met andere kruidengeneesmiddelen, omdat het lijkt te verbeteren van hun vaardigheden.

Knoflook

Knoflook heeft gegeten voor smaak en medicinale doeleinden voor duizenden jaren, en werd zelfs opgemerkt door Hippocrates als een effectieve "wondermiddel." Met moderne biochemie, werd hij ontdekt dat knoflook de sterke antimicrobiële capaciteiten als gevolg van de chemische stof allicine, die kan dodelijk zijn een verscheidenheid van pathogenen zijn, met inbegrip van virussen. Rauwe, geplette knoflook kan worden toegepast direct op genitale wratten, of minder effectief, capsules van verfijnde knoflook kunnen worden oraal in te nemen, welke aanvallen HPV uit de bloedbaan.


gerelateerde artikelen