Pain Relief oefeningen voor zwelling van handen

February 29

Pain Relief oefeningen voor zwelling van handen

Pijn verlichting oefeningen voor zwelling van handen zijn ontworpen ter verbetering van de doorbloeding in een poging om de zwelling te verminderen en verbeteren van uw bereik van de beweging. Terwijl vaak gezwollen handen kan een symptoom van artritis, kan zwelling van de hand worden veroorzaakt door een bloeduitstorting of gewrichtsbanden schade. Raadpleeg uw arts voordat u pijn verlichting oefeningen met je handen.

Flexie van de pols

Deze pols flexie oefening zal het verbeteren van bereik van de beweging in je pols terwijl het verhogen van de doorbloeding van uw pols en de vingers. Zitten in een stoel met je rug recht en de linkerhand op de bovenkant van uw rechter pols. Duw, je rechterhand naar beneden richting de grond. Blijven aandringen totdat u het gevoel van benauwdheid, maar stoppen voordat u pijn in je rechterhand voelt. Houd deze rek gedurende 10 seconden voordat u ontspant. Herhaal totdat vermoeid.

Vinger aan de duim Touch

Deze vinger oefening zal helpen verhogen flexibiliteit in je vingers terwijl het helpen van u te verminderen zwelling in uw handen. Houd je rechterhand verscheidene voeten voor je gezicht met de rug van je hand geconfronteerd weg van je lichaam. Raak uw rechterduim aan uw pinky, beide vingers bewegen totdat ze in het midden van uw palm ontmoeten hiervandaan. Laat uw vingers, herhalen van deze beweging met je wijsvinger, evenals de rest van je vingers. Herhaal totdat vermoeid.

Vinger bochten

Deze vinger bocht oefening zal helpen bouwen spier in je vingers en gewrichtspijn verminderen door het verbeteren van bereik van de beweging. Uw rechterhand ophouden met je vingers wijzen naar de hemel. Buig je juiste vingers op het midden en einde gewrichten totdat uw vingertoppen bijna uw middelste gewrichten raken elkaar. Houd deze positie gedurende enkele seconden vóór de uitbreiding van uw vingers ongedaan te maken. Herhaal deze beweging 10 keer met beide handen of totdat u vermoeid bent.

Hand-extensies

Hand uitbreidingen zal u helpen verbeteren bereik van de beweging met je vingers terwijl het verbeteren van de doorbloeding in uw vingers. Houd je rechterhand uit in een losse vuist met je pols loodrecht op de grond. Hiervandaan uitbreiden uw vingers uit, hen uitspreiden, zo ver als je kunt tot je een rek voelt. Houd de rek 10 seconden voordat u terugkeert naar een vuist. Herhaal met beide handen, uitvoeren van 10 extensies of totdat u vermoeid bent.


gerelateerde artikelen