Voordelen van thuiszorg voor ouderen

October 6

Voordelen van thuiszorg voor ouderen

Er zijn vele voordelen van een geliefde een verzorgd in haar eigen huis in plaats van in een verpleegkundige zorg faciliteit of groep thuis. De meeste ouderen zijn verzorgd thuis door een primaire verzorger zoals een echtgeno(o)t(e), een kind of een vriend in combinatie met de hulp van een thuiszorg agentschap. Thuiszorg organisaties kunnen leveren een schat aan diensten voor ouderen. Gaan door een gelicentieerde thuiszorg agentschap zal verzekeren dat individuen zijn gescreend en gekwalificeerd om het huis en directe zorg bieden.

Gemak

Een van de belangrijkste redenen dat veel mensen naar thuiszorg voor hun bejaarde zoeken geliefden of zelf is voor het gemak. Met een team van medische zorg komen en zorg voor de patiënt betekent dat de patiënt hoeft niet te verlaten het huis zo vaak. Dit kan vooral gunstig voor de homebound patiënten die rolstoel of walker gebonden, of niet in staat om op alle verplaatsen. Na een bezoek aan personeel thuiszorg is ook een kostenbesparend alternatief voor het plaatsen van de patiënt in een medische zorg faciliteit---die enkele duizenden dollars per maand kosten kan.

Persoonlijke verzorging

Voor de homebound oudere is hebben goede hygiënische verzorging belangrijk. Het kan zijn moeilijker te douche of Baden als de patiënt ouder heeft gekregen. De adjudant van de gezondheid van het huis kunt meermaals per week bezoeken om te controleren of de patiënt is gedoucht, verzorgd en gekleed. Gekwalificeerde gecertificeerde aids kunnen bijstaan met dressing van wijzigingen of het legen van de katheter zakken. De verpleegsters van de zorg van de geregistreerde wond kunnen komen en uitvoeren van de wond en huidverzorging.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg is een bijkomend voordeel voor de oudere persoon die ontvangt van thuiszorg. Gekwalificeerde en erkende verpleegkundigen bezoeken zo nodig zorg voor de medische behoeften van de patiënt. Deze verpleegkundigen werken onder de direkte begeleiding van een medisch directeur of de primaire arts om goede zorg te verlenen. Sommige van hun diensten kan omvatten nemen van vitals, invoegen van katheters, tekening bloed, pijn patches toe te passen, beheer van medicatie en beoordeling van gezondheid van de totale patiënt.

Respijt zorg

Veel thuiszorg organisaties zowel openbare als particuliere bieden over het algemeen respijt zorg aan hun patiënten. Respijt zorg is waar een vrijwilliger, verpleegkundige of gezondheid van het huis aide zit met de patiënt, terwijl de primaire verzorger is weg of rust of onderbreking zoekt. Respijt zorg kan betrekking hebben op controle van de patiënt, tijd doorbrengen met de patiënt of zelfs uitgaven de nacht met de patiënt, zodat ze niet alleen gelaten.

Huishouden

Housekeeping is een belangrijk voordeel voor met behulp van thuiszorg. Een huishoudster ofwel rechtstreeks door de bejaarde is ingehuurd of diensten worden geleverd door een huis gezondheidszorg Agentschap. Sommige van deze diensten kan omvatten maken van het bed, Wasserij, veegde omlaag meubilair, afstoffen, stofzuigen en ervoor te zorgen dat de post manieren en drempels zijn duidelijk en veilig voor de patiënt te passeren. Sommige huishoudsters kunnen boodschappen of af en toe doen buiten de werf van werk en reparaties voor de patiënt.


gerelateerde artikelen