Hoe te winnen spier voor tienerjongens

January 5

Hoe te winnen spier voor tienerjongens

Adolescentie is een tijd van snelle-- en vaak lastige en ongemakkelijke--lichamelijke ontwikkeling. Terwijl vele tieners zorgen over het verkrijgen van te veel gewicht, een studie gepubliceerd in het Journal van de American Dietetic Association in 2001 geschat dat 17 tot 37 procent van de tiener mannen bulk willen zou. Het is belangrijk om gezonde spieropbouw zoals uw tiener zal waarschijnlijk worden blootgesteld aan ongezonde verleidingen, met inbegrip van steroïden en dure supplementen.

Stap 1

Moedig uw tiener realistisch. Als uw zoon's ouders en broers en zussen dun met een lichte build zijn, is uw tiener waarschijnlijk genetisch vatbaar voor dunheid. Hij kan het toevoegen van spiermassa, maar hij is waarschijnlijk om het grootste deel van een linebacker niet. Herinneren uw tiener dat goede gezondheid en algemene geschiktheid veel belangrijker dan uiterlijk zijn.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw tiener eet voldoende eiwit. In tegenstelling tot wat publireportages geloven doen willen, zal niet buitensporige eiwit consumptie helpen bouwen spier. Eventuele extra eiwit die uw zoon neemt in zal worden gebrand of opgeslagen als vet, volgens Nancy Clark van de American College of Sports Medicine verschenen. Uw zoon moet nog, eten ongeveer 1,6 tot 1,7 gram eiwit per kilo gewicht. Bonen, mager vlees en magere zuivel om hem ontmoeten zijn quotum te helpen bieden.

Stap 3

Evenwicht koolhydraten met eiwitten. Gezonde, hele korrels koolhydraten zijn de brandstof voor de oefening. Als uw tiener niet voldoende koolhydraten eet, zal eiwit voor energie in plaats van worden gebruikt om spier te bouwen. Moedig uw tiener veel fruit, groenten en hele korrels brood, pasta en granen te eten.

Stap 4

Helpen uw tiener ontwerpen een trainingsprogramma. Krachttraining is een uitstekende manier om het opbouwen van spieren, pezen te versterken en het voorkomen van blessures. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen krachttraining en bodybuilding, echter. Een trainingsprogramma voor tienerjongens moet richten op laag gewicht, hoog-herhaling oefeningen. Proberen om te bulk up met bodybuilding bewegingen kunnen gevaarlijk zijn voor een puber, volgens de Universiteit van Rochester Medical Center. Schrijf een overzicht van de hele lichaam oefeningen die uw tiener met vrije gewichten of weerstand banden meerdere dagen per week doen kan. Hij moet rusten gedurende 24 uur tussen sessies.

Stap 5

Vergeet niet aërobe oefening. Hoewel niet zo nuttig voor spieropbouw, is cardiovasculaire oefening essentieel voor de gezondheid van de adolescent. Moedig uw tiener naar lid worden van een sportvereniging of lopen, fietsen of lopen zijn hart en de longen om gezond te houden.

Waarschuwingen

  • Uw tiener moet jaarlijkse uitstapjes maken naar de dokter om te zorgen voor gezonde groei en ontwikkeling. De arts raadplegen alvorens uw tiener om te proberen elke oefeningsprogramma.

Tips

  • Overweeg een bezoek aan een persoonlijke trainer te ontwikkelen van een programma van gewichtheffen en motivatie.
  • Neem eiwit supplementen per dag toe te voegen het bedrag van de spier die u bouwen.

gerelateerde artikelen