Kont oefeningen met snel resultaat

April 1

Kont oefeningen met snel resultaat

Er zijn zoveel soorten butts in de wereld. Er is de saggy kont, de pannenkoek kont en de grote-buit kont. Echter, kon u de perfecte kont hebben als je een klein beetje werk erin steekt. De bilspieren zijn een spier zodat ze kunnen worden hervormd en net als elke andere spier in het lichaam groeien.

Glute spieren

Kont oefeningen met snel resultaat

De bilspieren zijn de spieren in de kont en ze behoren tot de sterkste spieren in het lichaam. Er zijn drie grote spieren in de bilspieren. De gluteus maximus, minimus en medius. De gluteus maximus draagt bij aan de algemene vorm van de kont en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de kracht van het onderlichaam. De gluteus medius hecht het bovenste gedeelte van de kont en de onderrug. Dit deel van de kont geeft de ronde uitstraling. De gluteus minimus is de kleinste spier en helpt evenwicht te bewaren. Het speelt geen rol het de fysieke verschijning van de kont.

Cardio

Kont oefeningen met snel resultaat

Cardiotraining zal helpen om de resultaten aan uw achterzijde. Aërobe training zal helpen zodat u smelten van vet uit de bilspieren calorieën te verbranden. Cardio oefeningen zoals hardlopen, wandelen en kickboksen alle gebruiken de glute spieren aan niet alleen schuur pond maar het glute spieren te bouwen. Doen aërobe activiteit waarin het onderlichaam, krijgt met name de bilspieren, u snel resultaat. De American College of Sports Medicine raadt doen cardio voor 60 tot 90 minuten om vet te verliezen snel, met inbegrip van de laag die betrekking hebben op de spieren van uw kont.

Longe

Kont oefeningen met snel resultaat

Lunges werken het onderlichaam, met name de bilspieren. De verschillende delen van de doelgroep van uw achterzijde zal mengen op de manier die jij lunges helpen. Wandelen lunges, omgekeerde lunges en stationaire lunges zal helpen te branden uit de bilspieren. Met behulp van gewichten of je eigen lichaamsgewicht krijgt beide u resultaten.

Squats

Kont oefeningen met snel resultaat

Squats krijgt u een welgevormde kont. Dit kunnen worden gedaan met behulp van uw eigen lichaamsgewicht of met extra weerstand toevoegen van gewichten. Squats vatbaar uitdagender door het vertragen van het tempo. Zet meer vraag vertragen van het tempo op het lichaam, want er meer tijd onder spanning voor de spieren is. Ook het houden van een kraakpand aan de onderkant van de verhuizing zal meer een uitdaging vanwege de isometrische wachtruimte toevoegen. Doen drie sets van 12 kraakpanden spelen met het tempo zal bijdragen aan een mooi gevormde buit.

Buit bouwers

Kont oefeningen met snel resultaat

Een platte kont kan worden explosiemotor omhoog door de bouw van de spier. Hip extensies en step-ups boven de American Council on oefening de lijst van beste Butt oefeningen. Hip extensies worden gedaan op je handen en knieën een been omhoog tillen. Deze etappe is op een hoek van 90 graden gebogen, terwijl jij je voet tot aan het plafond. Dit werkt rechtsaf de bilspieren hen omhoog te tillen. Stepups ook gericht op de tush. Dit kunnen worden gedaan door het plaatsen van een been boven op een vak of stap. Met dat been u strek het been omhoog en vervolgens terugkeert naar de vloer omhoog te duwen. Deze oefening zal niet alleen richten op de bilspieren maar het krijgt ook uw hartslag omhoog.


gerelateerde artikelen