Sla en spijsvertering problemen

May 10

Sla en spijsvertering problemen

Sla kan enkele complicaties van maag en darm veroorzaken. Sla bevat vezels, die goed is voor het vermijden van constipatie, maar het ook kan leiden diarree tot en bepaalde voorwaarden van het spijsverteringskanaal irriteren. Voordat u besluit om het weglaten van sla uit uw dieet, overleggen met uw arts. Sla heeft belangrijke voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft.

Diarree

Een van de voordelen van sla is haar vezelgehalte, maar die andere spijsvertering kwesties zoals diarree kan bemoeilijken. Als u last van diarree heeft, kunnen drinken niet gepasteuriseerde zuivelproducten en vermijden van vezelig voedsel, rauwe of zeldzame vlees- of visgerechten helpen voorkomen dat het probleem. De nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse raadt vermijden van sla, groenten salades en andere rauwe groenten en fruit bij je diarree hebt, vooral als u reist. Diarree dat meer dan twee dagen duurt kan duiden op een meer ernstige aandoening. Diarree die maximaal vier weken of meer duurt kan duiden op een chronische ziekte.

Hazentandige, opgeblazen gevoel en intestinale Gas

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen leiden tot oprispingen, opgeblazen gevoel en gas. Deze problemen met de spijsvertering kunnen leiden tot pijn en schaamte. Enkele van deze voedingsmiddelen zijn sla, broccoli, spruitjes, kool, gebakken bonen, bloemkool, hard snoep, kauwgom en bepaalde vruchten. Vermijd of de hoeveelheid van deze voedingsmiddelen die u verbruikt om te verminderen van de symptomen.

Onvolledige spijsvertering

Bepaalde voedingsmiddelen, zoals sla, noten, rauwe groenten en maïs, veroorzaken onvolledige spijsvertering. Onvolledige spijsvertering kan leiden tot problemen met de spijsvertering voor bepaalde individuen, maar vooral voor degenen die hebben een colostoma. Onvolledige spijsvertering treedt op wanneer het voedsel dat je gegeten hebt gaat niet breken helemaal, waardoor uw krukjes.

Overwegingen

Als u last van sommige of alle van deze spijsvertering problemen heeft, praat met uw arts over uw dieet. Sla wellicht niet de boosdoener; het zou een ander deel van uw dieet. Deze symptomen kunnen ook worden tijdelijke overlast van te snel eten en slikken van teveel lucht, die zou kunnen leiden tot het overtollige hazentandige, opgeblazen gevoel, gas of diarree.


gerelateerde artikelen