Tomatensap voor Weight Loss

November 12

Tomatensap voor Weight Loss

Tomatensap is de officiële drank van Ohio, volgens de chef-kok en voedsel onderzoeker James T. Ehler van FoodReference.com. Ohio ingezetenen zijn op iets. Tomatensap, welke smaken goed warm of koud, kunnen u helpen uw gewicht verlies doelen bereiken als u een paar dingen over het kennen en weten hoe om te kiezen van de juiste soort.

Calorieën en voedingsstoffen

U kunt gewicht verliezen als je het drinkt in plaats van hogere calorie dranken tomatensap. Bijvoorbeeld, heeft 12 vloeistof oz van tomatensap 60 calorieën, volgens de Fat Secret voedsel voeding informatie database. Tomatensap is ook een goede bron van calcium, vitamine C en ijzer, waardoor je het gevoel goed en dus minder kans om te bedriegen op uw dieet, rapporten Fat Secret. Daarentegen heeft de gemiddelde suiker-gezoet soda 150 calorieën en geen voedingsstoffen, volgens TeensHealth.

Voordelen van hydratatie

Tomatensap kan helpen uw lichaam te krijgen van het water het nodig heeft, en dat helpt u gewicht verliezen. Wanneer u gedehydrateerde bent, compenseren uw nieren door het water, waardoor u te vasthouden van water gewicht, die u moet worden het wegwerken van wanneer u het toilet, hamsteren volgens Andrea Wenger Hess, een voedingsdeskundige bij de Universiteit van Maryland van Joslin Diabetes Center.

Effect op het hunkeren naar

U kunt omgaan met voedsel het hunkeren naar tomatensap. Voedingsmiddelen met een scherpe, zure smaak, met inbegrip van tomaten, lijken te "overweldigen" de smaakpapillen, die kunnen helpen u meer tevreden en Vermijd etend wanneer u niet hongerig, volgens Selene Yeager is "The Doctor's Book of Food Remedies." Net daarom stimuleert Bernice Patterson, een groepsleider voor een populaire groep gebaseerde gewichtsverlies programma, haar leden sip tomatensap of knabbelen op grape tomaten wanneer ze hunkert naar snoep of vettig voedsel.

Overwegingen

Wees ervan bewust dat tomatensap niet zo goed voor u als hele tomaten is. SAP verwijdert de vezels uit groenten en fruit, volgens de American Cancer Society. Dat is een probleem omdat voedingsmiddelen met vezelrijk langer te verteren dan voedingsmiddelen die lager in de vezels, die op zijn beurt u helpt volledige langer voelen duren. Dus geniet van uw tomatensap, maar gebruik het niet als een substituut voor hele groenten.

Waarschuwing

Sommige tomaat sappen zijn rijk aan natrium. Een portie 1-cup een populair merk heeft bijvoorbeeld een maar liefst 750 g natrium. Niet alleen heeft dit te maken sommige tomaat sappen gevaarlijk voor beperkt-natrium diëten, maar overmatig natrium consumptie zorgt ervoor dat uw lichaam te behouden water, dat gewichtstoename veroorzaakt, volgens de Mayo Clinic. Gelukkig, zoutarm tomaat sappen zijn beschikbaar in supermarkten.


gerelateerde artikelen