Verwondingen van de elleboog gemeenschappelijk honkbal

August 5

Verwondingen van de elleboog gemeenschappelijk honkbal

Volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen, de elleboog schade zich voordoet wanneer een bovenmatig sterke Trek repetitieve gooien op de pezen en ligamenten maakt. Onder Baseballspelers, meeste elleboog letsels ontstaan in werpers, maar positie spelers kunnen lijden verwondingen van de elleboog als goed. Het voorkomen van verwondingen van de elleboog kan worden bereikt door de volgende strikte toonhoogte graaf limieten en verbetering van de pitching mechanica, evenals nooit spelen door elleboog pijn.

Little League elleboog

Zoals de naam al impliceert, beïnvloedt Little League elleboog of mediale epicondylar apophysitis, in het algemeen werpers leeftijden 9 tot en met 14. De mediale epicondylus, het knobby bot aan de binnenkant van de elleboog, is het punt van de bijlage van de verschillende spieren en een ligament dat de elleboog ondersteuning tijdens het gooien. In onrijpe spelers is het bot op dit gebied nog steeds zacht en groeiende. Volgens Children's Memorial Hospital zet repetitieve pitching een grote hoeveelheid stress op deze groeischijf, waardoor het te worden ontstoken en geïrriteerd. Symptomen van Little League elleboog zijn pijn en zwelling van het binnenste gedeelte van de elleboog en af en toe een onvermogen om de arm volledig rechtzetten. De behandeling bestaat rest uit gooien en ijs om de controle van de ontsteking. Jonge werpers moeten voldoen aan strikte pitching richtlijnen ter voorkoming van blessures voorkomen.

Osteochondritis Dissecans

Osteochondritis dissecans is een versnippering van het bot of kraakbeen. In de jonge foute atleet, is dit over het algemeen gezien op de buitenkant van de elleboog waar de botten zijn voortdurend wordt gecomprimeerd krachtig tegen elkaar. Volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen, dit is een minder voorkomende aandoening, maar wordt veroorzaakt door overmatige gooien. Symptomen omvatten pijn en zwelling in de buurt van de buitenste bone van de elleboog, en af en toe, vergrendeling van het gewricht. Behandeling omvat rest uit gooien en ijs om de controle van de ontsteking. Operatie om te verwijderen van een fragment van bot is soms nodig.

Ulnaire collaterale Ligament verstuiking

Het caput ulnare collaterale ligament houdt de botten van de binnenzijde van de elleboog samen tijdens het gooien van bewegingen. De stress van het gooien van kan resulteren in kleine, gedeeltelijke tranen of een volledige breuk van het ligament. Zodra het ligament is gewond, kan de resulterende beweging van de botten van de elleboog irriteren de telefoonbotje resulterend in prikkeling van de arm en hand. Volgens de Johns Hopkins medische instellingen, indien de patiënt wil terug te keren naar inspannende overhead of foute activiteiten en ze niet op chirurgische behandelingen reageren, is vervolgens chirurgische reparatie van de UCL aanbevolen. Chirurgie omvat de wederopbouw van het ligament met behulp van een prothese die over het algemeen genomen uit van de patiënt onderarm pees. Vele maanden van revalidatie volgen chirurgie en negen maanden is over het algemeen de afgelopen een werper zal worden toegestaan terug te keren naar de concurrentie.


gerelateerde artikelen