Honkbal oefeningen voor kinderen

August 31

Honkbal oefeningen voor kinderen

Overzicht

Er zijn veel verschillende soorten oefeningen die kinderen doen kunnen ter verbetering van hun honkbal vaardigheden spelen. Het belangrijkste om te onthouden als ouder of coach is te houden van de oefeningen geschikt is voor de kids leeftijden, waarin het oppakken van activiteiten die kinderen zullen genieten van.

Arm kracht

Honkbal oefeningen voor kinderen

Een van de beste manieren voor een jeugd honkbalspeler ter verbetering van de kracht van zijn arm is te gooien voor afstand of het gooien van objecten die zwaarder zijn dan een honkbal.

Het is een goed idee om kinderen gooien "lang toss" met een honkbal elke keer ze zijn uit gooien zodra ze hebt opgewarmd. Voor lange toss, moeten ze blijven verder uit elkaar bewegen totdat ze niet langer de aangooi te helemaal in de lucht maken kunnen. Moedigen de spelers om een leuk eenvoudig gooien, de bal zo nodig te kunnen ertoe brengen om te gaan zo ver mogelijk vonkende.

Een andere goede arm kracht oefening is het gooien van een voetbal dat formaat op de juiste manier wordt aangepast voor de leeftijd van de speler. Gooien van een voetbal kunnen ook een leuke breken in het midden van de honkbal praktijk.

Been kracht

Honkbal oefeningen voor kinderen

Been sterkte is een belangrijke factor voor het kunnen gooien en een honkbal goed getroffen. Een van de beste oefeningen dat jonge spelers doen kunnen ter verbetering van de sterkte van hun been loopt lunges. De speler stappen uit met een grote stap, waardoor de achterstand knie naar het drop-down op de grond. Hij duwt dan met het andere been naar voren en tot een staande positie en stappen uit. Idealiter, hij zijn lichaam rechtop in het verkeer moet houden en moet niet zijn handen te gebruiken om te duwen uit zijn benen.

Aan het begin van het seizoen, kunnen spelers beginnen lunges doen van thuisplaat naar het eerste honk, om tegen het einde van het seizoen helemaal rond de bases te gaan werken.

Rijsnelheid

Honkbal oefeningen voor kinderen

Snelheid en flexibiliteit zijn ook belangrijke factoren in het honkbal. Een van de beste manieren voor kinderen om hun snelheid te bouwen is door het beoefenen van sprinten. Aan het einde van de praktijk, kunnen de kinderen sprint verscheidene verschillende afstanden: huis eerst, dan eerste tot derde; huis aan de tweede, dan tweede terug naar huis; en de thuisbasis van derde.

Een andere goede oefening die is populair met de jongere kinderen is dat ze twee teams te vormen en lopen een estafette. Ze kunnen lopen over het infield uit de foutlijn vuil naar het infield vuil en terug, tagging van de hand van de volgende speler in lijn, blijven totdat alle spelers van beide teams hebt uitgevoerd.


gerelateerde artikelen