Campings in de buurt van Gettysburg, PA

June 12

Campings in de buurt van Gettysburg, PA

Bijna elke vijfde-grader heeft gehoord van Gettysburg, Pennsylvania. De stad verdiende zijn plaats in de geschiedenis in 1863, toen de burgeroorlog grootste en bloedigste slag het leven van meer dan 51.000 soldaten beweerde, helpen inspireren Abraham Lincoln's beroemde adres. Vandaag, is nationale slagveld Gettysburg onderdeel van de 6.000 hectare Gettysburg nationaal militair Park. Compleet met musea, monumenten, gedenktekens en een indrukwekkende beeldentuin, het park wordt overspoeld met miljoenen toeristen per jaar. Gelukkig voor bezoekers is er geen gebrek aan accommodaties in historische Gettysburg. Als u afzien van een traditioneel hotel wilt, liggen campings op vijf mijl van het slagveld.

Artillerie Ridge Camping Resort

Ruwweg drie mijl van Gettysburg nationale slagveld, is artillerie Ridge Camping Resort (artilleryridge.com) de dichtstbijzijnde camping naar het slagveld. Open van April t/m November, het is in de buurt van Little Round Top, een van de meest bezochte sites van het militaire park. Vak kramen en buitenbakken zijn op het terrein, dus je met uw paarden kamperen kunt. In feite, heeft het resort rondleidingen te paard van het slagveld. Tent plaatsen, RV sites met volledige of gedeeltelijke aansluitingen, groep camping, blokhutten en cowboy hutten zijn beschikbaar. Een camping winkel, Wasserij, flush toiletten, douches en dump station bieden enkele van de gemakken van thuis, terwijl een swimming pool, waterfiets verhuur, licentie vijver vissen en geplande evenementen kampeerders actief houden. Kampeerders krijgen gratis toegang tot Gettysburg Ghost Lab en de Gettysburg Diorama, een 800-square-foot schaal model re-creatie van de slag bij Gettysburg.

Drummer Boy Camping Resort

Drummer Boy Camping Resort (drummerboycamping.com) is ongeveer vier mijl ten oosten van het slagveld met meer dan 400 campings, 15 hutten en 40 volledig ingerichte huisjes verspreid meer dan 95 beboste hectare. Open maart tot November, de grote camping heeft kabel TV, twee wasserijen, toiletten, snackbar en cadeauwinkel. Een scala aan recreatieve faciliteiten, waaronder Minigolf, openlucht bioscoop, spelletjeskamer, Speeltuin en basketbalvelden zijn te uwer beschikking. U kunt grijpen leveringen op de camp winkel en hoofd naar de vijver voor de visserij zonder vergunning, of neem een duik in het verwarmde zwembad. Een volwassen spa, waterglijbaan en verwarmde activiteit zwembad bieden extra entertainment.

Graniet Hill Camping Resort

Open is April t/m November, graniet Hill Camping Resort (granitehillcamping resort), minder dan vijf mijl ten westen van het slagveld, een 150 hectare Civil War-era boerderij draaide full-service camping. Gewonde Zuidelijke soldaten werden getrakteerd op graniet Hill's schuur en kampeerders kunnen nog steeds zoeken bracht opsommingstekens op het terrein van generaal Robert E. Lee retreat. De camping biedt primitieve tent sites, RV sites met volledige en gedeeltelijke aansluitingen en cabine huren. Kabel-TV, camp winkel, Wasserij, dump station, flush toiletten en douches bieden enkele van de gemakken van thuis. Voor recreatie, een swimming pool, zand volleybal gebied, natuurpad, speelkamer, miniature golfbaan, tennisbanen houden vier speeltuinen en geplande activiteiten kampeerders gestimuleerd. Daarnaast biedt een on-site meer gelicentieerde Hengelsport, peddel varen en kajakken. Het resort is ook de thuisbasis voor verschillende jaarlijkse evenementen, met inbegrip van Gettysburg Bike Week in juli en Gettysburg Bluegrass Festival in mei en in augustus weer.

Gettysburg/slagveld KOA

Actievolle Gettysburg/slagveld KOA (koa.com) heeft veel speeltijd voorzieningen, waaronder een zwembad, pedaal fiets verhuur, levensgroot Schaken en dammen, tapijt bal, sjoelen, wandelpaden en minigolf. De faciliteit is open van April tot oktober, het verstrekken van een volledige kalender van evenementen zoals ambachten, nachtelijke films, pannenkoek ontbijt, ghost wandelingen en wijn proeverijen. Minder dan vijf mijl van het slagveld, regelt de camping bus reizen naar Gettysburg nationale slagveld en Washington D.C. kiezen van primitieve tent sites, RV sites met aansluitingen of rustieke cabin verhuur.


gerelateerde artikelen