Wat zijn de oorzaken van de aanscherping van de spier & pijn in de gewrichten?

May 9

Wat zijn de oorzaken van de aanscherping van de spier & pijn in de gewrichten?

Aanscherping van de spier- en gewrichtspijn kunnen remmen uw vermogen om te oefenen, deelnemen aan sport en dagelijkse taken uitvoeren. Dichtheid van de spier- en gewrichtspijn allerlei oorzaken hebben en kunnen variëren van mild tot ernstig. Spier dichtheid kan worden veroorzaakt door overmatig gebruik of gebrek aan gebruik van uw spieren en gewrichtspijn kan worden toegeschreven aan oorzaken met inbegrip van artritis, schade en ernstige medische aandoeningen.

Overmatig gebruik van spieren

Wanneer u hoge intensiteit oefening deelnemen of plotseling de intensiteit of duur van uw trainingsschema toenemen, kan je zijn overusing uw spieren. Overmatig gebruik van uw spieren kan leiden tot hen te contracteren zwaar leidt tot spier dichtheid. Overusing uw spieren voor een langere periode kan leiden tot spier tranen, die zal belemmeren u vermogen deel te nemen aan lichaamsbeweging.

Overmatig gebruik letsels kunnen worden voorkomen door de warming-up en stretching alvorens deel te nemen aan lichamelijke activiteit. Sta jezelf toe een rusttijd tussen de trainingen ook. De National Academy of Sports Medicine raadt een eendaagse rusttijd tussen de trainingen om te helpen bevorderen spierherstel.

Spierzwakte

Spier dichtheid kan optreden als gevolg van zwakke spieren. Uw spieren kunnen zwak worden als het resultaat van eerdere verwonding, een sedentaire levensstijl of wanneer u net begint met een oefenprogramma. Spierzwakte kan leiden tot aanscherping en pijn als u deelnemen aan sport- en bewegingsactiviteiten. Spierzwakte kan worden voorkomen door uit te rekken alvorens uit te oefenen of deelnemen aan sport. U moet ook werken aan uw spieren versterken door het uitvoeren van oefeningen die alle spieren van je lichaam werken--waaronder pushups pullups, situps, planken, been uitbreidingen, squats en gewichten op te heffen.

Artrose

Artrose kan leiden tot pijn in de gewrichten. Artrose wordt ook degeneratieve gezamenlijke ziekte genoemd. Artrose is de meest voorkomende in uw lage rug, nek, heupen, knieën en handen. Deze aandoening treedt op als gevolg van uw kraakbeen dragen naar beneden. Artrose kan optreden als gevolg van leeftijd--normale slijtage-- of vanwege een eerdere blessure.

Anti-inflammatoire medicatie en fysiotherapie kunnen helpen verminderen pijn te houden u actief. Uw arts kan ook aanbevelen injecties vervanger van pijn en bieden sommige demping in uw gewricht. Gewrichtsprothese chirurgie kan worden beschouwd als een laatste redmiddel.

Andere oorzaken van gewrichtspijn

Pijn in de gewrichten kunnen het resultaat van een aantal voorwaarden. Als u hardnekkige pijn in de gewrichten ondervindt, bezoek uw primaire zorg arts voor behandeling of verwijzing naar een specialist.

Oorzaken van pijn in de gewrichten zijn botbreuken, tendinitis, bursitis en dislocatie--die allemaal kunnen het resultaat van de oefening en de deelname aan sport. Osteoporose, fibromyalgie, juveniele reumatoïde artritis en lupus kunnen ook leiden tot pijn in de gewrichten. Zelden, is pijn in de gewrichten een symptoom van botkanker.


gerelateerde artikelen