How to Lose 1.5 pond per Week

April 29

How to Lose 1.5 pond per Week

Een gewicht-verlies tarief van 1.5 pond per week is realistisch en valt binnen het expert-aanbevolen bereik van 1 tot 2 pond per week. Om te verliezen 1.5 pond per week, is een calorieën tekort vereist. Aangezien 1 pond vet 3500 calorieën heeft, moet u een dagelijkse tekort van 750 calorieën te bereiken van een tekort van 5,250 calorieën in zeven dagen. Integratie van dieetveranderingen en een regelmatige lichaamsbeweging routine kan u helpen afvallen.

Stap 1

60 minuten van cardiovasculaire oefening uitvoeren op de meeste dagen van de week om calorieën te verbranden. In een uur, kan een persoon die 150 pond weegt 410 calorieën te verbranden door het met een fiets met een snelheid van 12 mph, 440 calorieën door te lopen met een snelheid van 4.5 mph en 400 calorieën tennissen.

Stap 2

Twee of drie 30-minuut-krachttraining sessies opnemen in uw planning op opeenvolgende dagen. Sterkte-opleiding stimuleert spierweefsel, die minder ruimte inneemt en verbrandt meer calorieën dan vet. Volgens Harvard Health Publications, kan het uw stofwisseling opvoeren met 15 procent. Het uitvoeren van oefeningen die gericht zijn op de grote spiergroepen. Begin met een set van 10 herhalingen en werk je weg tot twee of drie sets. Oefeningen, zoals gebogen-over rijen, push-ups, bankje persen, squats, crunches en lunges omvatten.

Stap 3

Eet kleinere porties zodat je minder calorieën consumeren. De American Council on Exercise stelt uw gedeelten te verlagen met 10 tot 15 procent. Ook adviseert tegen het ontbijt overslaan en beveelt aan kleine maaltijden gedurende de dag om te voorkomen dat honger eten.

Stap 4

Omwisselen van calorierijke, gewicht-verlies-saboteren voedsel gezonder, caloriearm alternatieven. Kies bijvoorbeeld, in plaats van eten koekjes, chips, snoep en fastfood die worden geladen met transfats en verzadigde vetten, groenten, fruit of gemengde salades. Drink water in plaats van frisdranken of alcoholische dranken.

Stap 5

Focus op het eten van een voedzaam dieet dat uit fruit, groenten, volle granen, verminderd-vet zuivelproducten, mager vlees, vis en gevogelte bestaat.

Stap 6

Krijgt ongeveer zeven tot acht uur slaap per nacht om te vermijden van gewichtstoename. Volgens de Harvard School of Public Health, beïnvloedt gebrek aan slaap stimuleren van eetlust hormonen in je lichaam, waardoor het waarschijnlijk dat u zult eindigen met hard-aan-combat hunkeren naar voor ongezond voedsel dat hoog zijn in vet en koolhydraten.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint een nieuwe trainingroutine of dieet, vooral als u een medische aandoening of een blessure hebt.

Tips

  • Begin met trainen langzaam. Bijvoorbeeld, doen cardio drie keer per week gedurende 15 minuten, en als uw cardiovasculaire conditie geleidelijk verbetert verhogen van de frequentie en de duur van de trainingen.

gerelateerde artikelen