Citroen Detox reinigen

January 6

Citroen Detox reinigen

Kun je niet krijgen uit de buurt van de citroen detox reinigen. Deze rage dieet is alomtegenwoordig op het Internet en gaat door verschillende andere bijnamen, zoals de limonade dieet, de ahornsiroop dieet en, meest meestal, de Master Cleanse. Integratieve arts Andrew Weil, M.D., beschrijft het reinigen als een "echte oldie," bedacht in de jaren 1940 door zelfbenoemde "genezer" Stanley Burroughs, waarvan het gebruik van de citroen detox reinigen op een stervende patiënt, samen met andere dubieuze methodes van behandeling, hem voor het Hooggerechtshof van Californië landde op tweedegraads misdrijf moordlasten.

Het is belangrijk op te merken dat aangezien popster Beyonce het citroen detox reinigen populair in 2006 toen ze gewend het crash dieet voor een filmrol gemaakt, het reinigen geweest grondig door medische deskundigen, die aangeven ontkracht heeft dat er een inefficiënt, zeer tijdelijke manier om gewicht te verliezen, volgens EverydayHealth.com. Noch doet de citroen detox reinigen zuiveren van het lichaam van ongezonde "toxines," volgens een augustus 2006 San Francisco Chronicle rapport--dat is een functie die wordt uitgevoerd door uw lever en nieren. Het onderstaande artikel wordt uitgelegd hoe de populaire citroen detox reinigen werd gedaan door degenen die sprong op de bandwagon van de Master Cleanse, volgens de methode geschetst door zijn schepper, Stanley Burroughs; het is niet bedoeld om u te instrueren over hoe om gewicht te verliezen of te verbeteren van uw algehele gezondheid.

Stap 1

Meng het verse citroen of limoen sap, siroop en cayennepeper samen in een 10-ounce glazen. 8 ounces water toevoegen. In "The Master Cleanser," verklaart Burroughs dat gekoeld water gebruikt kan worden, als dit verdient de voorkeur.

Stap 2

Drankje tussen 6 en 12 porties van de bovenstaande "limonade" elke dag tijdens de uren dat u wakker bent, Burroughs gelast. Hij onderstreept het belang van consumeren niets anders, waarin staat dat de limonade voldoende voeding biedt. Neem geen vitaminen of supplementen.

Stap 3

Helpen de "zuivering" langs door middel van een laxeermiddel, Burroughs dringt er bij. Hij stelt dat als uw "systeem voelt boos" wanneer alleen limonade drinken, dit is omdat u niet over voldoende stoelgang beschikt. Hij moedigt drinken een laxerende kruiden thee gekocht bij een natuurvoedingsmarkt eerste ding elke ochtend en voordat je gaat slapen 's nachts.

Afwisselend, Burroughs geeft aan dat u een zout water vlak door het mengen van een kwart van warm water met twee theelepels zeezout kunt bereiden. Dit is het eerste ding in de ochtend gegeten.

Stap 4

Volg de citroen detox reinigen gedurende ten minste 10 dagen. Burroughs geeft aan dat het reinigen kan worden gedaan tot maximaal 40 dagen voor "zeer ernstige gevallen." Merk op dat de woordvoerder van de American Dietetic Association Susan Moores, R.D., zegt dat als u dit snel voor een langere tijd gebruikt zul je minder geconcentreerd en fysiek zwakkere; verloren spierweefsel zal moeilijker te bouwen nadat u bent het reinigen gestopt.

Waarschuwingen

  • Een citroen detox reinigen kan veranderen uw metabolisme het slechter, zegt Dr. Weil, vooral als je ermee om gewicht te verliezen. Na het reinigen, kan je het moeilijker om gewicht te verliezen als je eenmaal terug in normale eetpatroon.
  • Bijwerkingen van de citroen detox reinigen omvatten lethargie, hoofdpijn, prikkelbaarheid, pijnen, pijnen en talrijke reizen naar de badkamer.

Tips

  • Wil je echt om gewicht te verliezen? Dr. Weil spoort u drop de citroen detox reinigen en andere vasten diëten en leer de basics over voeding en de gevolgen ervan voor uw gewicht en gezondheid.

Wat die u nodig hebt

  • 2 tbsp. verse citroen of limoen sap
  • 2 tbsp. echte ahornsiroop
  • 1/10 tsp. cayennepeper
  • 8 oz. water, kamertemperatuur
  • Laxerende thee
  • 1 qt. warm water
  • 2 tsp. zeezout

gerelateerde artikelen