De rek van de schouder voor pijn

February 25

De rek van de schouder voor pijn

Verplaatsen van uw arm via normale bereik van beweging, zoals tillen uw arm naar voren of bereiken overhead, is vaak moeilijk als u last van pijn in de schouder, ongeacht de oorzaak heeft. Rekken het bindweefsel en de spieren rond het gewricht van de schouder op een regelmatige basis kan helpen verlichten van de pijn, zodat u dergelijke bewegingen gemakkelijker uit te voeren. Overleggen met een medische professional, echter voordat een uitrekkende programma voor pijn in de schouder.

Arm cirkels

Uitvoeren van arm cirkels zachtjes strekt zich de structuren rondom uw getroffen schouder je swing je arm in een cirkelvormige beweging. Staan achter een stoel en mager uit, plaatsen van de hand van uw niet-verwonde arm op de rug van de stoel voor ondersteuning. Laat uw pijnlijke arm hangen onder je schouder en maak kleine cirkels, eerst rechtsom en vervolgens linksom, voor 30 tot 60 seconden op een moment. Geleidelijk de grootte van de cirkels te verhogen als de pijn afneemt. Je kunt de oefening ook uitvoeren vanaf een rechtop staande positie met je arm verlengd voor uw borst of aan de zijkant.

Arm Crossover Stretch

De crossover van de arm uitrekken doelstellingen de middelste vezels van de deltoideus, die handelen om te ontvoeren uw bovenarm, of zijwaarts, verplaatsen van uw lichaam. Sta met je schouder niet-getroffen dicht bij een verticale balk, dan bereiken over je borst met je gewonde arm en begrijpen van de bar op de hoogte van de borst. Draai je lichaam uit de buurt van de bar tot je een zachte rek door je schouder voelt, en houd vervolgens gedurende 10 tot 30 seconden. Houd de lat hoger te benadrukken van de achterste vezels--die op de achterkant van uw schouder--als dat is waar de pijn is geconcentreerd.

Arm extensie Stretch

Het uitvoeren van de arm extensie rekken om te helpen verlichten van de pijn in de voorkant van je schouder. Brad Walker van het uitrekken Instituut raadt ook het traject uitvoeren als u last van bevroren schouder heeft--een pijnlijke voorwaarde dat van invloed is op de schouder gezamenlijke capsule. Sta rechtop en bereiken van beide armen achter je onderrug. Clasp je handen samen en beide armen langzaam op te heffen op hetzelfde moment, ze zo recht mogelijk te houden. Stop wanneer u het gevoel van lichte spanning door je borst en schouders, en houd vervolgens gedurende 10 tot 30 seconden. U kunt ook het traject uitvoeren vanuit een zittende positie door het plaatsen van uw handen op de grond achter je rug, over schouderbreedte uit elkaar, en glijden ze achteruit om uit te breiden van je armen.

Hangende schouder Stretch

De hangende schouder rekken doelstellingen de spieren liggen achter uw schouder gewrichten die arm uitbreiding bereiken van beweging, zodat u kunt uitbreiden van je armen achter je rug te vergemakkelijken. Hangen aan een bar met je handpalmen naar voren om uit te voeren van het traject. Buig je knieƫn zodat je voeten van de vloer indien nodig. Adem diep terwijl u bent opknoping en proberen vrij in de rekken iets meer met elke uitademing. Samen met het uitrekken van uw schouders, kan de oefening helpen uw rug en wervelkolom gezond houden, volgens Pavel Tsatsouline, auteur van "Relax in Stretch."


gerelateerde artikelen