Wat zijn de voordelen van Grapefruit pectine?

February 17

Wat zijn de voordelen van Grapefruit pectine?

Pectine is een vorm van oplosbare vezel die in groenten en fruit voorkomt. Als een aanvulling, verklaart pectine is voornamelijk afgeleid van appels nadat ze zijn geperst voor SAP en van citrus schillen, arts Ray Sahel, die is gespecialiseerd in natuurlijke supplementen. Grapefruit pectine wordt meestal geleverd als een poeder gemaakt van grapefruit pulp en korst, en het heeft een paar potentiƫle voordelen. Raadpleeg een gekwalificeerde gezondheid-zorgverlener alvorens grapefruit pectine supplementen.

Intestinale gezondheid

Grapefruit pectine is een uitstekende bron van in water oplosbare voedingsvezels, een soort vezel die water in het spijsverteringskanaal absorbeert. Oplosbare vezels voegt bulk aan krukken en verzacht ze, waardoor de ontlasting gemakkelijker te passeren. Oplosbare vezels wordt geassocieerd met minder afleveringen van constipatie en verhoogde intestinale gezondheid. Sommige mensen ervaren verlichting van symptomen van Prikkelbare darmsyndroom wanneer het toevoegen van vezels aan hun dieet, volgens MayoClinic.com. Vezel ook vermindert het risico van aambeien en diverticular ziekte, waarbij de ontwikkeling van kleine zakjes in de dikke darm.

Vermindering van de cholesterol

Oplosbare vezels in de voeding kan het risico van hart-en vaatziekten, volgens de American Heart Association. Het verlaagt bescheiden low-density lipoprotein of LDL, cholesterol, het zogenaamde slechte cholesterol, meer dan een dieet met laag cholesterolgehalte en verzadigde en transvetten vanzelf. Een studie gepubliceerd in de September 1988 kwestie van "Klinische cardiologie" onderzocht de effecten van grapefruit pectine op 27 personen vastgesteld op midden-tot-hoog risico voor coronaire hart-en vaatziekten te wijten aan een hoog cholesterolgehalte, bekend als hypercholesterolemie. Deelnemers grapefruit pectine toevoegen aan het dieet zonder andere dieetwensen of levensstijl wijzigingen verminderde totaal cholesterol van meer dan 7 procent en het LDL-cholesterol met bijna 11 procent.

Antikanker effecten

De Federatie van de Amerikaanse verenigingen voor experimentele biologie publiceerde studies in hun "FASEB Journal" in 2008 over de potentiƫle antikanker effecten van pectine. Bepaalde onderdelen van pectine binden aan een eiwit genaamd galectin-3 die schijnt om de groei en de verspreiding van kanker door het hele lichaam, en pectine dit eiwit kan remmen. Bewerkt vormen van pectine Toon potentieel voor preventie en behandeling van kanker, zoals gewijzigde pectine in een reageerbuis omgeving tumorcellen doodt en hen verhindert te verspreiden. Een onderzoek met ratten is gebleken dat een dieet aangevuld met pectine en visolie de ontwikkeling van darmkanker onderdrukt.


gerelateerde artikelen