Heupflexor rek

January 31

Heupflexor rek

Overzicht

Gelegen op de bovenste dijen en net onder de hipbones, voorzien heup flexoren in opheffing van de knieën en buigen op de buik. Omdat ze continu werken ter ondersteuning van het lichaam, de heup flexoren neiging om gestresst en strak. Typische fitness routines ontworpen uitwerken musculus major groepen ontbreekt het vaak aan nodig die zich uitstrekt, met name voor ingesloten heupflexor spieren.

Ontspanning-Stretch

Vóór de heup flexoren boeiende in intens uitrekken, beginnen met een zeer zachte yoga ontspanning stuk. Terwijl liggen plat op je rug, trek je knieën naar je maar houden van beide voeten op de grond en ongeveer 12 tot en met 16 inch uit de buurt van de billen. Houd de armen en de handen ontspannen ofwel naast u of rusten op je buik. Vervolgens overgeven aan de zwaartekracht en concentreren op je botten, als ze zijn getrokken naar de grond. Wanneer heupflexor spieren begint met vrijgeven, zult u opmerken ook dat "de verdeling van het gewicht beginnen zult te voelen steeds meer zelfs in uw lichaam, & rdquo; volgens de "Yoga Journal."

Liggende Stretch

Vanuit een liggende of plat terug positie weer, rust stretch heupflexor spieren door het buigen en het trekken van een been in je borst terwijl het andere rechtstreeks uit been geleidelijk uit te breiden voor je en uiteindelijk het op de verdieping. Als u een been knuffel, voelen een release in de heup flexoren in het uitgebreide been. Houd de positie voor ongeveer 20 seconden voor elk been.

Gevoelig Quad Stretch

Heupflexor rek

Zodra u bewustzijn van krijgen en beginnen met het vrijgeven van ondergrondse core spieren die deel uitmaken van de heup flexoren, gaan naar diepere rekoefeningen, zoals het naar voren gebogen quad traject. Door de ontspanning stretch of liggende stretch, rollen op om uw maag en liggen plat op de vloer of vatbaar. Beginnen met een platte achterkant, ontspannen nek en ontspannen benen, tillen uw recht voet en been omhoog te verlagen en het buigen bij de knie. Je lichaam iets verheffen, bereiken terug achter je en proberen te grijpen je rechter voet met de rechterhand. Gebruik een oefening band of een riem te houden van uw voet als u & rsquo; re niet in staat om het te bereiken. Trek je been omhoog en houd de stretch voor ongeveer 20 seconden. Vervolgens uitvoeren van de dezelfde quad rekken met behulp van uw linkerbeen.

Meer Quad rek

Heupflexor rek

U kunt ook de rek van de quad voor heupbuigspieren vanuit een knielende of staande positie. Gebruik een stoel of muur voor ondersteuning indien nodig. Achteruit te duwen naar een muur zal met je been gebogen tussen uw lichaam en de muur tijdens de rek van de quad intensiveren van het traject en steun verlenen. In plaats van houd je voet en gebruiken de muur achter je evenwicht en rekken.

Zittend heupflexor Stretch

Heupflexor rek

Een meer intense stuk is de zittende heupflexor rekken. Als je spieren extra strak zijn, neem het dan gemakkelijk met deze. Een mat of een ander zacht oppervlak gebruikt, krijgen in een knielende positie. Vanaf daar lager uw billen zachtjes naar beneden richting je hielen. Start terwijl het rechterbeen gebogen, glijdt het uit voor je. Op hetzelfde moment, begint het linkerbeen te strekken uit achter je en uiteindelijk uitbreiden uit rechte toestaand het om uit te rusten op de grond met de knie naar beneden. En tegelijk je lichaam met je armen te ondersteunen, leun naar voren en uw rechter heup overgaan in een zittende positie. Houd de positie voor 20 seconden of meer en schakelen van de benen.


gerelateerde artikelen