Rek voor de ziekte van Sever

December 12

Rek voor de ziekte van Sever

Sever de ziekte meestal veroorzaakt pijn in de hiel tijdens groei spurts wanneer sommige groei platen nog niet samen nog gesmolten, zodat het in het algemeen is van invloed op kinderen jonger dan 15. Symptomen zal meestal verdwijnen binnen een paar maanden, maar de ziekte van Sever veroorzaken problemen in uw leven kunt blijven als niet goed verzorgd. Kid's gezondheid bevat rekoefeningen als een van de manieren die kunt u het minimaliseren van de kans op de Sever met effecten op lange termijn.

Effecten van de Sever

Verbreken van ziekte is een aandoening van het bot, dat wordt aangegeven door pijn en zwelling in de hiel. Het treedt op wanneer de beenspieren en de pezen zijn gestrekt en gespannen omdat ze nog niet zo snel als het hielbeen gegroeid. Kinderen met platte of hoge bogen, pronated voeten, ongelijke been lengtes en mensen met overgewicht zijn meer vatbaar voor ziekte van Sever.

De rek van de achillespees

Uw Achilles is de sterkste pees aangesloten op je hiel de groeischijf, dus het is de een die is vaak het meest beïnvloed door de ziekte van Sever. Strek uw Achilles vaak te houden het flexibele en pijn te verlichten. Een effectieve achillespees stretch gebeurt zittend op de vloer met een been uitgebreid in front van u, en de andere gebogen. Plaats de voet van het gebogen been op de grond buiten uw uitgebreide been, uw knie te buigen en uw hiel dicht bij uw bilspieren te brengen. Houd uw hiel op de grond terwijl u zachtjes trek je tenen omhoog met je handen. Houd voor een telling van 10 voor het vrijgeven van, dan herhaal voor de andere kant.

Ook uw kalveren, rekken

Uitrekken van uw kalveren zal helpen verlichten van de pijn en de gevolgen van de ziekte van Sever. Een stuk dat zal ten goede komen aan zowel uw kalveren als je pezen Achilles zijn hiel dips. Staan op een step of de laagste sport van een ladder met de ballen van uw voeten op het oppervlak, maar je hielen opgeschort over de rand. Op je tenen doen opstaan, dan langzaam drop-down totdat uw hakken onder de rand van de stap zijn. Tellen tot 10 voor het verhogen van de rug omhoog op je tenen en tellen tot 10 opnieuw, dan duik terug naar beneden. Een andere effectieve kalf stretch gebeurt zittend op de grond met je benen uitgebreid in front van u. Lus een koord rond de onderkant van je voet in de buurt van de bal terwijl de uiteinden van het snoer in uw handen. Trek voorzichtig het snoer zodat uw voet terug richting van je lichaam buigt. Tellen tot 10 voor versoepeling terug naar de beginpositie.

Uitrekken om te minimaliseren van Hielspoor

Voortdurende stretching is een effectieve manier om te voorkomen dat herhalingen van Sever van ziekte symptomen. Wanneer u uit te werken, altijd opwarmen en strek je benen en hielen vóór het uitvoeren van oefeningen. U moet rekken uw achillespees en de kuitspieren ten minste drie keer per week te voorkomen of te verlichten hiel pijn van de Sever, maar u zult des te meer profiteren van dagelijkse uitrekkende hebt u de tijd om het te doen.


gerelateerde artikelen