Kunt u het verliezen van lichaamsvet zonder Cardio?

October 18

Kunt u het verliezen van lichaamsvet zonder Cardio?

Om het lichaam verliest vet je moet verbranden meer calorieën dan u verbruikt. Afgezien van gezond eten, is het noodzakelijk om te afvallen zo actief mogelijk. Terwijl cardio effectief is in het verbranden van calorieën, kan je lichaam ook verbranden van calorieën door middel van krachttraining, gymnastiek en dagelijkse activiteiten. Zonder cardio moet je concentreren uw dagelijkse taken en oefeningen rond het activeren van spieren en verplaatsen zo veel mogelijk te verbranden van de calorieën nodig om gewicht te verliezen.

Gewicht opleiding en spieren

Spieren zijn gemaakt van actieve weefsel en verbranden meer calorieën dan vetweefsel, zelfs wanneer u in rust. De meer spier je hebt, de meer calorieën die uw lichaam nodig heeft om een bepaalde activiteit uitvoeren. De beweging en de uitdagingen geplaatst op spieren wanneer u gewichten opheft verbrandt ook calorieën en de meer spieren tegelijk wordt gebruikt zal het calorie branden.

Gymnastiek kunt verbranden calorieën

Vergelijkbaar met de manier gewicht tillen werken, gymnastiek calorieën te verbranden door uitdagende van de doelgroep spieren. Sommige gymnastiek zijn aërobe in de natuur, die extra calorieën verbranden kan opleveren. Vele gymnastiek gebruiken meerdere spiergroepen, en het gebruik van meer spieren betekent meer calorieën te verbranden en het vergroten van uw mogelijkheden om lichaamsvet te verliezen. Zweten burns calorieën, probeer dus sommige gymnastiek buiten in de zomer warmte te branden nog meer. Extra cardiovasculaire activiteit is nodig om de pomp bloed naar de huid zodat zweet het lichaam, wat in een extra calorie branden resulteert kan afkoelen.

Dagelijkse activiteiten

Elke beweging maakt je lichaam brandwonden calorieën, zelfs als je niet buiten adem wanneer u klaar bent. Nemen van de trap in plaats van de Lift, parkeren van uw auto aan de achterkant van de partij en lopen de rest van de weg, terwijl u televisie kijken of pacing terwijl u op de telefoon praat alle grote manieren zijn om een paar extra calorieën te verbranden zonder doen cardio permanent.

Tips en veiligheid

Kunt u het verliezen van lichaamsvet zonder Cardio?

Uitoefening zal helpen je verbranden van de calorieën die u deelnemen, maar eten van healthy foods kan het beperken van de calorieën u hebt en het gemakkelijker maken om het verliezen van lichaamsvet. Toch eten genoeg calorieën om gezond te blijven. Altijd warmen alvorens uit te werken, en rekken na je training. Blijf gehydrateerde, vooral als u besluit om te oefenen buiten in de zomer, en als u licht in het hoofd of duizelig voelt Neem een pauze of stop uitoefenen.


gerelateerde artikelen