Niacinamide voor reumatoïde artritis

August 22

Niacinamide voor reumatoïde artritis

Er is geen bekende behandeling voor reumatoïde artritis. Dat betekent dat behandeling richt zich op het minimaliseren van de schade veroorzaakt door de ziekte, de verbetering van uw fysieke functie en, indien mogelijk, het bereiken van verlossing, volgens het Johns Hopkins artritis Center. Deze chronische aandoening veroorzaakt pijn, zwelling, stijfheid en verlies van gemeenschappelijke functie. Het is gebruikelijk in de vingers en de pols, maar kan van invloed zijn op de begintemperatuur. Het kan ook invloed op andere lichaamsdelen, met inbegrip van uw longen, de ogen en de mond. Niacinamide kan helpen verlichten van uw gezamenlijke stijfheid. Echter, moet u altijd een arts te raadplegen voordat je probeert een nieuwe aanvulling.

Identificatie

Reumatoïde artritis is een auto-immuunziekte, in tegenstelling tot artrose, die wordt veroorzaakt door slijtage als je leeftijd. Met een auto-immuunziekte, worden uw lichaamseigen weefsels aangevallen door uw immuun systeem. Niacinamide is een vorm van vitamine B3. Je bent meer kans te tolereren van hoge doses van niacinamide dan hoge doses Niacine, dat een andere vorm van B3 is, zegt "Artritis" auteur Michael T. Murray.

Potentiële

Behandeling van reumatoïde artritis is gericht op het vertragen of verhinderen van de gezamenlijke schade, verlichten van pijn, verminderen van gezamenlijke zwelling en verbetering van de fysieke functie en welzijn. Behandeling combineert een aantal benaderingen, met inbegrip van veranderingen in levensstijl, genees- en heelkunde te stoppen of vertragen gezamenlijke schade en bezuinigen op de zwelling en pijn. Sommige mensen ook wenden tot complementaire en alternatieve geneeskunde, zoals meditatie, acupunctuur, speciale diëten en supplementen, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. Aan te vullen met niacinamide kan verbeteren van uw gezamenlijke flexibiliteit en mobiliteit, zegt Luke Bucci, auteur van "Voeding toegepaste aan schade herstel en sportgeneeskunde."

Tijdsbestek

Niacinamide moet worden genomen in verdeelde doses, omdat je lichaam niet meer dan 250 mg tegelijk absorberen doet. Dat betekent dat grote doses, zoals 500 mg tegelijk, is minder effectief dan het nemen van kleinere doses vaker. Om te bereiken de doses die gelden voor de behandeling van reumatoïde artritis, wellicht u niacinamide elke één tot drie uur in beslag nemen. Ongeveer 70 procent van de mensen die een dergelijk regime volgen verbetering zien in gezamenlijke mobiliteit binnen vier weken, met kleine maar gestage verbeteringen plaatsvindt voor maximaal drie jaar, zegt Bucci. Als uw niacinamide therapie is stopgezet of taps toelopende, is uw gezamenlijke mobiliteit waarschijnlijk terug te keren naar de oorspronkelijke staat binnen enkele weken.

Waarschuwing

Wees voorzichtig als u besluit om na te streven van niacinamide therapie omdat hoge doses van niacinamide leiden ongewenste bijwerkingen tot kunnen, vooral als je meer dan 900mg per dag te nemen. Hierbij kan leverschade. Dat betekent dat het vooral belangrijk om medisch toezicht bij u houden met hoge niveaus van niacinamide, adviseert Murray. Uw arts zal waarschijnlijk een leverfunctie test om de drie maanden doen.

Geschiedenis

Behandeling van reumatoïde artritis met hoge doses van niacinamide, maximaal 4000 mg per dag, werd ontwikkeld door Dr. William Kaufman, die begonnen met het publiceren van boeken over het gebruik van niacinamide voor de behandeling van zowel reumatoïde artritis en artrose in de jaren 1950, zegt Abram Hoffer, auteur van "Orthomoleculaire geneeskunde voor iedereen." Kaufman waargenomen sommige patiënten nemen van niacinamide therapie voor meer dan 20 jaar, merkt Bucci.

Een studie gepubliceerd in het tijdschrift "Medische hypothesen" in 1999 Kaufman's case-studies op de proef met een dubbel-blinde studie gesteld. De auteurs van de studie M.F. McCarty en A.L. Russell dat niacinamide kunnen een betere optie gesloten voor het verlichten van de symptomen van artrose dan niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, hoewel zij niet specifiek reumatoïde artritis ingegaan. Slechts één kleine studie--van zes patiënten--had gevoerd over niacinamide en reumatoïde artritis specifiek vanaf 1995, hoewel de resultaten Kaufman's bevindingen, volgens Bucci bevestigen. Echter, een studie gepubliceerd in het "Journal of Immunology" in 2010 door A.M. Grabiec, et al., vond dat nicotinamide kunt onderdrukken de activatie van macrofagen of witte bloedcellen, in je lichaam die bijdragen aan de ontstekingsreactie geassocieerd met reumatoïde artritis. Vitamine B3 is samengesteld uit nicotinezuur en niacinamide. Nicotinamide heeft vrijwel dezelfde chemische structuur als nicotinezuur. Een andere studie op ratten, gepubliceerd in 2006, vond dat methylnicotinamide kan worden gebruikt voor de behandeling van ontsteking evenals bot en kraakbeen vernietiging veroorzaakt door reumatoïde artritis, volgens lood Auteur L. Schopf. Het werd gepubliceerd in het tijdschrift "Artritis en reuma." Nicotinezuur en niacinamide kunnen door elkaar worden gebruikt voor sommige, maar niet alle, doeleinden. Je lichaam is in staat om te zetten van niacine in niacinamide.


gerelateerde artikelen