Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

August 19

Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

Gewichten en afmetingen zijn belangrijke wiskundige lessen die nuttig zijn in de loop de jaren van de school en daarbuiten in het dagelijks leven. Er zijn vele verschillende types van gewichten en maten, evenals verschillende hulpmiddelen die nodig zijn voor het uitvoeren van het wegen en meten. Kinderen kunnen leren over hen zo jong als kleuterschool en eerste leerjaar leeftijd beginnen.

Wanneer zullen zij ooit nodig om dat te weten?

Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

Een van de favoriete vragen van onwillige leerlingen overal is "Wanneer zal ik ooit dit gebruiken in het echte leven?". Gewichten en maten gelden elke dag voor kinderen en volwassenen. Als uw kind terughoudend om te leren is, hem kunt gebruiken bij het maken van een dessert een dag hebben. Tussen het meten van de bloem, suiker en zout, evenals het schatten van de lengte van tijd te bakken van het dessert, zal uw kind begrijpen de gevolgen van onjuiste meten.

Soorten meten en wegen

Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

Met een gewicht van dingen is vrij eenvoudig. Iets op een schaal te zetten en ziet welk nummer omhoog komt. Maar waarom? Eten is meer nauwkeurig gemeten wanneer afgewogen door gram in plaats van in een maatbeker. Hebt u een plank dat slechts 10 pond zal volhouden, moet u weten hoeveel dat solide stalen beeldje weegt voordat u het op de top plaatsen. Er zijn verschillende manieren voor het meten van dingen, echter. De meest voor de hand liggende is met een meetlint, om te zien hoe lang iets is. U moet echter ook droge- en vloeibare ingrediënten meten bij het koken met maatbekers.

Met een gewicht van activiteiten

Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

Wegende activiteiten hoeft niet eens te betrekken van een schaal voor zeer jonge kinderen. Geef uw kinderen een handvol verschillende items uit rond het huis, en instrueren hen om te zetten hen in twee stapels, één voor zware dingen en één voor licht. Voor oudere kinderen, geef ze een schaal. Hebt u een keuken en badkamer schaal, laat ze beide gebruiken. Vraag hen om dingen rond het huis, die een zekere wegen te vinden. Afwisselend, geef ze een lijst met items en hebben ze het gewicht van elk ding schrijven.

Meten van de activiteiten

Onderwijs kinderen over gewichten & metingen

Nogmaals, met jonge kinderen, u hoeft niet eens extra. Hebben ze verdelen van objecten in een stapel van lange en een korte stapel. Een andere leuke activiteit is te snijden verschillende drinken rietjes in verschillende lengtes en laat uw kind bestellen bij kortste aan langste. Voor oudere kinderen, activiteiten net als degene die wegen te maken. Heeft uw kind rond het huis voor artikelen die een bepaalde lengte, zoals een duim, een voet of een werf te kijken. Voor het meten, moet u ook dat de activiteiten waarvoor het gebruik van de meting van kopjes. De gemakkelijkste manier om dit te doen is om gewoon te eten gerechten. Meten van de bloem en de melk voor de ochtend pannekoeken gebruikt zowel natte als droge meting van kopjes, evenals theelepels voor het zout en de bakpoeder. Uw kind uitleggen wat er zou gebeuren als je in teveel of te weinig van de verschillende ingrediënten.


gerelateerde artikelen