What to Wear naar een informeel diner voor een medische School

February 15

Wordt geaccepteerd in de medische school is een grote prestatie. Wanneer het bijwonen van gebeurtenissen die zijn gekoppeld aan deze prestige, is het belangrijk om altijd dress to impress. Als dressing voor gebeurtenissen zoals informele diners, onderhouden van een professionele uitstraling is de sleutel. Van knop-downs en rokken polo shirts en kaki zijn er een heleboel opties om te kiezen van wanneer probeert te zoeken, stijlvolle en chique verfijnde.

Knop-Downs

Een button-down shirt is een ideaal kledingstuk voor het zoeken verfijnd en samengesteld voor informele gebeurtenissen. Zakelijke casual kleding is ideaal voor schoolevenementen van de medische, dus of mannelijk of vrouwelijk, een button-down shirt een veilige weddenschap is wanneer in paren gerangschikt met broek of zelfs jeans in ultra casual gevallen. Voor een trendy draai aan de outfit, mannen kunnen toevoegen een leuk patroon stropdas terwijl vrouwen een button-down kunnen kiezen in een zijde stof of vet en lichte patroon om een effect te maken.

Broek

Broek en andere broek zijn één manier om een professionele maar toch informele zoekt medische schoolevenementen. Vrouwen kunnen proberen een ensemble bestaande uit een floral blouse gecombineerd met neutrale kleur broek voor een veilige en stijlvolle look. Hoge taille broek in een prachtige tint zoals kobalt zijn een andere trendy keuze voor de gelegenheid. Kaki en donkere broek zijn praktische broek opties voor mannen. Een paar schone kleding schoenen zeehonden perfect de deal.

Jurken/rokken

Een elegante jurk is een optie voor vrouwen die een strak en chique outfit voor een medische school-evenement willen. Schede jurken zijn de perfecte optie voor een gelijke delen verfijnde en stijlvolle uiterlijk. Een ingerichte kokerrok met een conservatieve top werkt ook goed. Voor meer casual evenementen, een knie-lengte, zal a-lijn jurk in een mooie patroon of tint kijken prachtig met het juiste paar neutrale hoge hakken en andere accessoires.

Blazers

De eenvoudigste manier om de klasse van een basic outfit is door toevoeging van een blazer of sport jas. De dressiness van je jas mag afhankelijk van de aard van het evenement. Koppel niet een sport jas met broek voor een informeel diner. Paar een donker gekleurde of neutrale blazer met een paar donkere wash jeans voor een stijlvolle maar relaxte kijk. Vrouwen willen opvallen kunnen kiezen voor een paar ingerichte broek en een blazer vet en helder. Het toevoegen van een verklaring ketting voor een extra dosis van glam voor speciale gelegenheden.


gerelateerde artikelen