Zoete amandelolie voor donkere kringen

December 1

Zoete amandelolie voor donkere kringen

Het is onvermijdelijk. Na een laat avondje uit en/of vergeten af te nemen uw make-up voordat het naar bed gaan, zijn die lelijke donkere kringen onder de ogen gebonden te verschijnen. Maar er een aantal goedkope, natuurlijke remedies, zijn zoals zoete amandelolie, die de verschijning van uw panda-ogen verminderen kan, zegt de website pionier denken.

Over donkere kringen

Donkere kringen zijn de patches van donkere, gekneusd uitziende huid die ontwikkelen onder je ogen en net zo veel jaar kunnen toevoegen aan je gezicht als rimpels. Echter, zij niet alleen optreden tijdens het verouderingsproces. Kinderen en jonge volwassenen kunnen ontwikkelen donkere kringen ook zegt MayoClinic.com. En terwijl het uitzien kan als de huid onder je ogen is verkleurd, soms donkere kringen worden veroorzaakt door gezwollen lagere deksels, die een schaduw op de huid eronder werpen.

Oorzaken

Enkele veelvoorkomende oorzaken van donkere kringen zijn uitdroging, allergie, sinus problemen, genetica en roken, zegt MayoClinic.com. Al deze factoren bloedstroom rond je lichaam beperken, met inbegrip van op je gezicht, het verwijderen van afvalstoffen te voorkomen en/of verwijden de bloedvaten rond je ogen, waardoor ze duidelijker door de dunne, gevoelige huid.

Amandelolie voordelen

Amandel-olie is een natuurlijke sussend, wat betekent dat het is geweldig voor verzachten de huid en het bedrijf in vocht, zegt de website Dermaxime. Het kan daarom helpen verminderen onder de ogen donkere kringen veroorzaakt door gedehydrateerde huid. Het is ook een natuurlijke anti-inflammatoire, dus het verminderen kan gezwollen lagere oogleden en de donkere kringen gekoppeld.

Gebruik

U kunt zachtjes masseren amandelolie onder uw ogen ochtend en avond, zegt de website pionier denken. Maar u kunt ook proberen het maken van een pasta en toe te passen op het gebied als een masker, zegt de eenvoudige uiteinden van de gezondheid website. Meng gelijke hoeveelheden van pure amandel olie en honing in een kom, en toe te passen op de huid onder je ogen. Ontspan en laat het mengsel werken gedurende 10 minuten of zo voordat zorgvuldig wassen het van. Verwacht niet om onmiddellijke resultaten te zien. Amandelolie als een donkere cirkel behandeling zullen optimale resultaten bereiken als dagelijks toegepast en tijd krijgen om te werken.

Voorzorgsmaatregelen

Altijd voorzichtig bij het gebruik van dit product--vooral wanneer ze zwanger is, zegt Drugs.com. Terwijl zoete amandel olie wordt algemeen beschouwd als veilig te zijn, kan het in sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Er is natuurlijk het feit dat het krijgen van het in uw ogen leiden irritatie tot kan en de gevoelige huid rond de ogen kan ook gevoeliger dan andere gebieden van uw lichaam.


gerelateerde artikelen