Lijst van hoogste vitamine merken

December 20

Lijst van hoogste vitamine merken

Om te kiezen van de beste multivitamine, gaan met de populaire merken. Volgens de Consumer Reports zijn de best verkochte vitaminen meestal effectief en eerlijk in hun vorderingen van het verstrekken van de genoemde essentiële voedingsstoffen. Zelfs generic of "opslaan" merken leveren de dagwaarde (DVs), vermeld in hun voeding feiten, zoals vereist door federale wet. Cut-rate of "dollaropslag" merken niet consequent aan deze normen voldoet.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) reguleren niet strikt voedingssupplementen als het doet farmaceutische geneesmiddelen. De wet van vraag en aanbod neemt wanneer consumenten kopen wat werkt goed voor hen. Selecteer uw dagelijkse supplement op basis van deze best verkopende merken vitamine.

Multivitaminen

De beste multivitaminen voor de meerkamp gezondheid help je de basics kunnen, zoals vitamine A, C, D, E en verschillende Bs. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheden van calcium, magnesium en zink licht in uw dieet, en vitaminesupplementen kunnen helpen. Consumer Reports tarieven vergelijkbare formules van mainstream en winkel merken relatief gelijke kwaliteit, absorptie en DVs. Deze hoogste vitamine-merken zijn onder andere Bayer één A Day, Costco van Kirkland en Walgreen de Finest.

Wyeth beweert haar Centrum aanvulling om de #1 multivitamine arts-aanbevolen. Aanvullende formuleringen, zoals prestaties, voor de meer actieve mensen, bevatten extra supplementen om te helpen voorkomen stress gerelateerde tot voedingsstoffen tekort. Centrum Performance bevat 33 nutriënten, met inbegrip van belangrijke fytochemicaliën in ginsengen en gingko.

Vrouwen

Vrouwen hebben speciale nutriënten behoeften in verband met de menstruatie, de vruchtbare en de menopauze. Volgens de American Dietetic Association, hoogste vitamine merken voor zwangere vrouwen 100 procent DVs van foliumzuur omvatten moeten, ijzer en calcium suppletie. Sommige merken van de hoogste vitamine dat doen zijn: Kroger vrouwen een dagelijks en van de natuur leven prenatale meerdere.

Menopauzale vrouwen een calcium-boost kunnen gebruiken (maximaal 45 procent DV), evenals de toegevoegde kruiden en soja extracten in de beste multivitaminen voor de gezondheid van de menopauze. Best verkochte vitaminen bevatten Rainbow licht volledige menopauze en menopauze meerdere door Source Naturals.

Pediatrische

Kinder groeiende beenderen en gevoeligheid voor besmettelijke ziekten worden behandeld door de hoogste vitamine merken in hun pediatrische formules. Kindvriendelijke beheer omvat tablet, vloeibaar, "gummy" en kauwtabletten vormen.

Volledige dagelijkse waarden van voedingsstoffen zoals vitaminen C, D, verschillende Bs en ijzer gewoonlijk worden aangetroffen in de miniclub vitaminen. Extra calcium variëteiten zijn ook beschikbaar. De Flintstone Kinder vitamine Plus Calcium biedt meer calcium (20 procent DV) dan de reguliere multi, die sporen, hooguit bevatten. Voor kinderen met een normale calcium inname zijn twee best verkochte vitamine merken Nature's Plus Animal Parade kauwtabletten tablet en kinder multi vitamine vloeibare door Schiff. De Flintstone beweert de beste multivitamine aanbevolen door kinderartsen.


gerelateerde artikelen