De juiste manier naar Cook Scrapple

December 24

De juiste manier naar Cook Scrapple

U kunt besteden ongeveer twee uur voorbereiding en kooktijd te maken scrapple van kras met behulp van varkensvlees delen, maïsmeel en kruiderijen of u kunt kopen een product van de scrapple zoals die door het bedrijf Rapa. Rapa van varkensvlees scrapple wordt gemaakt met maïsmeel, tarwe meel, specerijen en varkensvlees voorraad, lever, vet, harten en snuit. Scrapple is een voorgekookte vleesproduct, dat wordt meestal geserveerd bij het ontbijt, dat traditioneel gebakken is om een buitenste laag van knapperig en een zachte centrum te bereiken.

Stap 1

Snijd de scrapple gelijkmatig. De segmenten kunnen variëren in dikte van 3/8-inch ½-inch.

Stap 2

Verwarm een ingevette koekenpan bovenop de kachel en de hitte een kleine hoeveelheid olie in de pan totdat de olie erg warm is. Scrapple moet worden gekookt in zeer hete olie te laten heldere gelijkmatig, waardoor het uit elkaar te vallen tijdens het koken en draaien. Voor gezonder koken, gebruik maken van een nonstick pan of spray van olie in plaats daarvan.

Stap 3

Bak de scrapple voor ongeveer vijf minuten aan elke kant toe te staan naar bruin en heldere gelijkmatig; Gebruik een spatel om te schakelen van de scrapple nadat de randen zijn gebruind en gepofte.

Stap 4

De scrapple verwijderen met een spatel, plaats het op een bord en serveer warm.

Tips

  • Rapa Scrapple verpakking bevat aanwijzingen voor oven-browning scrapple, waarvoor 3/4-inch segmenten op een keuken werkblad geplaatst in een oven aan 375 graden van F voorverwarmd en bruin aan de ene kant acht tot 10 minuten alvorens de plakjes voor het bruinen aan de andere kant.

Wat die u nodig hebt

  • Scrapple
  • Pan
  • Olie
  • Spatel

gerelateerde artikelen