Hoe te leven met tieners

May 15

Hoe te leven met tieners

Leven met een tiener kan soms het gevoel dat je controle over uw huis verliest. Gegaan zijn de dagen wanneer uw preteen zou zijn klusjes doen en luisteren naar uw mening--dat preteen is vervangen door een volwaardige tiener die zijn eigen morele code, identiteit, houdt en antipathieën ontwikkelt. Hoewel het voelen kan alsof je met een vreemdeling leven, hoeft niet leven met een tiener te voelen als u door een mijnenveld lopen. Concentreren op de belangrijkste kwesties en geef uw tiener de ruimte die hij nodig heeft om erachter te komen de rest.

Stap 1

Praten met je tiener zo veel mogelijk, driften een document door de Zuid-Australië kinderen, jongeren en vrouwen Health Service. Maak een relatie waar je een aanspreekbaar ouder, die zou houden van je tong of het houden van uw humeur. U kunt door het creëren van een relatie waarin uw tiener voelt zich veilig genoeg om te delen met u, diffuse conflict helpen voordat het kritische massa bereikt.

Stap 2

Het geven van uw tiener een zekere ruimte en privacy. Onafhankelijkheid is belangrijk om uw tiener en het is het belangrijkste doel van het verhogen van uw tiener naar volwassenheid, dus hij zal natuurlijk een plek om te noemen zijn eigen wil. Leg uw tiener dat privacy en onafhankelijkheid werkt op een element van vertrouwen. Je bent graag hem wat ruimte te geven, zolang hij niet uw vertrouwen schenden met behulp van de "privacy" als zijn dekking.

Stap 3

Mogelijkheden als het gaat om alles van regels op wat voor diner is. Uw tiener hunkert autonomie en wanneer je gewoon hem wat vertellen te doen, kan hij zijn best doen te duwen tegen wat hij uw keuzes acht. In plaats daarvan geef hem twee keuzes binnen reden om hem leren om het gewicht van de voor- en nadelen en leven met de gevolgen te helpen. Hij kan bijvoorbeeld, hebben een hoger avondklok of lenen van de auto en worden eerder--het is zijn keuze.

Stap 4

Bereid je voor op de belangrijke kwesties van uw tiener nieuwe gedrag, identiteit en keuzes. De American Psychological Association geeft een overzicht van onderwerpen zoals uitgaansverboden, collega's, dating, schoolprestaties, rijden en uiterlijk en riskant gedrag zoals roken en drinken, zoals sommige van de meest voorkomende conflicten van de ouder-tiener. Door het creëren van duidelijke verwachtingen tevoren, zal uw tiener begrijpen de parameters omringende kernpunten, dus er weinig argument is of speling, als het gaat om de grote spullen.

Stap 5

Kies uw gevechten verstandig, waarschuwt van KidsHealth.org. Als u voortdurend uw tiener gedrag Mierenneuken bent, zou hij leren om af te stemmen u volledig uit. In plaats daarvan houden aan uw overtuiging als het gaat om de belangrijke kwesties--seksuele relaties en middelenmisbruik-- en laat uw tiener enige vrijheid in minder belangrijke kwesties, zoals zijn uiterlijk of smaak in muziek. Die manier, wanneer je moet praten over zijn gedrag, hij is meer waarschijnlijk de kwestie hart te luisteren.


gerelateerde artikelen