Hoe om gewicht te verliezen door het maaien van het gazon

November 29

Hoe om gewicht te verliezen door het maaien van het gazon

Maaien van het gazon kan lijken als een vervelend karwei maar het kan een geweldige workout. Het gebruik van een push maaier om uw gazon te maaien werkt niet alleen uw cardiovasculaire systeem en je benen, maar ook de spieren in je rug, schouders en armen. Als regelmatig gedaan, maaien van het gazon zal houden uw tuin kijkt aardig en kan je helpen gewicht te verliezen.

Stap 1

Maaien in een levendig tempo om uw hartslag te houden. Hoewel het maaien van hoog gras of vochtige gras bewegende ietsje langzamer rechtvaardigen kan, lopen zo snel mogelijk terwijl het nog steeds doen een goede baan op uw gazon.

Stap 2

Gebruik een grasmaaier met een zak--als de zak vol raakt, de maaier krijgt zwaarder en harder te duwen. Vul de zak zo volledig mogelijke voordat legen--hoe zwaarder het wordt de meer calorieën die je zult verbranden. Ledigen van de zak zal ook branden extra calorieën--hebt u te verwijderen van de zak, het op de plek van de dump en schud het dan totdat het leeg is. Die krijgt uw hart pompen.

Stap 3

Vermijd zelfrijdende maaiers, waardoor maaien van het gazon veel gemakkelijker en minder zwaar. Een regelmatige oude macht maaier duwen zal branden veel meer calorieën dan een die u langs het gazon trekt.

Stap 4

Het toevoegen van extra weerstand. Het dragen van een gewogen vest of zelfs enkel gewichten kunt maaien van het gazon dat veel meer uitdagend maken. De toegevoegde weerstand kan helpen bouwen spier, die uiteindelijk in een hogere stofwisseling resulteert.

Stap 5

Goede houding tijdens het maaien. U kan worden gebruikt om uw maaier door afronding je rug en zetten uw lichaamsgewicht erin duwen. Dit kan gevaarlijk zijn voor je rug en is niet de meest efficiënte manier om calorieën te verbranden. De handgreep van uw grasmaaier, indien mogelijk, zodanig aanpassen dat er op een comfortabele hoogte. Een houding rechtop tijdens het maaien, met behulp van uw benen en heupen om te rijden de maaier vooruit.

Stap 6

Zich bewust zijn van hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het maaien van het gazon. Volgens de American College of Sports Medicine vereist maaien van het gazon met een push maaier in een matig lichte tempo 4.5 METs (metabole equivalenten), wat betekent dat u zijn gebruikten 4,5 maal de energie die wordt gebruikt door je lichaam in rust. Als u een van de methoden die hierboven vermeld te verhogen van de intensiteit van uw maaien, kan u worden besteden overal van 5 naar 7 METs.

Stap 7

Berekenen hoeveel calorieën je per minuut tijdens het maaien verbrandt. Als u werkt met een intensiteit die u zijn ademhaling iets zwaarder dan tijdens het gewoon lopen, 4.5 te gebruiken voor de waarde van de BMO. Als u zijn matig zwaar ademhaling, gebruik 5.5. Als u bent heel zwaar ademhaling, gebruikt 6 tot 6,5. En als u het moeilijk om te praten vindt, 7 gebruikt. Gebruik de volgende vergelijking:

METs x 3.5 x (lichaamsgewicht in kg/2.2) / 200 calorieën per minuut =

Bijvoorbeeld, zou een vrouw die haar gazon maait met een zak maaier in een levendig tempo en weegt 150 pond hebben de volgende resultaten:
6 x 3,5-inch x (150/2.2) / 200 = 7 calorieën per minuut

Stap 8

Bepalen hoeveel tijd u besteedt Wekelijks maaien en berekenen van de totale calorieën verbrand per week. Bijvoorbeeld, heeft de vrouw die 7 calorieën per minuut brandwonden een gazon en een terug gazon die haar een totaal van een uur om te maaien. Ze maait haar gazon, gemiddeld eenmaal per week. Ze zou haar per calorie uitgaven bepalen door te vermenigvuldigen met 7 calorieën per minuut 60 minuten, waardoor haar 420 calorieën per week verbrand tijdens het maaien. Zij zou haar ongeveer 8 weken te verliezen een pond als ze maait gedurende één uur per week met dezelfde intensiteit.

Waarschuwingen

  • Vermijd maaien in de hitte van de dag om te voorkomen dat warmte-gerelateerde ziekten.

Tips

  • Drink veel water tijdens het maaien van uw gazon.
  • Aandacht besteden aan wat je eet--streven naar vers fruit en groenten, gehele korrels en mager eiwitten terwijl het vermijden van de bewerkte en vetrijke voedingsmiddelen.
  • Één pond vet komt overeen met 3500 calorieën, dus te verliezen een pond die u moet branden dat veel calorieën.
  • Bieden om te maaien voor uw buren.

gerelateerde artikelen