Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

February 13

Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

Een marathon lopen wanneer uw bloeddruk is te hoog of te laag draagt ernstige risico's die nooit moeten worden genegeerd. Onbeweeglijk, hoge bloeddruk geeft aan dat uw hart al spannen is om bloed naar alle delen van uw lichaam en de hersenen. Toevoegen sommige intense, lange afstand lopen, en die spanning automatisch verhoogt en uw hart en slagaders zijn in gevaar van falende. Het is dus cruciaal dat marathonlopers normale bloeddruk handhaven.

Definitie

Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

Bloeddruk is de kracht van het bloed wordt doorgedrukt van uw slagaders door het hart. Normale bloeddruk geeft aan dat de arteriële passages duidelijk van verstopping zijn en open en elastisch blijven. Als de slagaders worden gelaagd met littekenweefsel, cholesterol deposito's of plaque, de gangen smal en het bloed duwt tegen arteriële muren met meer kracht. Dit is de hoge bloeddruk of hypertensie. De American Heart Association stelt dat meer dan 20 procent van de bevolking zich niet bewust is dat ze zelfs hypertensie hebben. Voor degenen die weten, ondergaan alleen 69,1% behandeling.

Lopers bloeddruk

Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

Vele marathonlopers aannemen dat zij normale bloeddruk omdat ze regelmatig te oefenen, niet typisch overgewicht en hoog functionerend fysiologie hebben. Kortom, lijken ze erg fit, excellente zoals ze op zo'n lange afstanden doen. Als er iets, is lage bloeddruk of hypotensie, de klacht van Super fit lopers; hun training en dieet vermindert af en toe de bloeddruk tot het punt waar de duizeligheid en flauwvallen voorkomen. Leeftijd, bepaalde geneesmiddelen en bepaalde ziekten kunnen leiden tot lage bloeddruk. Echter, hoge bloeddruk of hypertensie, is steeds een bron van zorg voor hardlopers die hoge kilometerstand behaalt.

Buitensporige oefening

Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

In maart 2010 Nieuws HealthDay gemeld op onderzoek uit Griekenland uitgevoerd door wetenschappers aan Athene Medical School, Hippokration ziekenhuis, waarvan de resultaten werden gepresenteerd op de American College of Cardiology de jaarvergadering. De onderzoek uitgewezen dat overmatige lichaamsbeweging zoals snelle dreigen de gezondheid van het hart naar zo groot een mate zoals gebrek aan oefening wordt voltooid. Een studie van mannelijke marathonlopers aangegeven dat hun slagaders waren, gedurende een periode van jaren, verlies van elasticiteit en verdikking in reactie op hun uitgebreide training. De marathonlopers aortas tentoongesteld meer stijfheid dan die van nonmarathoners, en hun bloeddruk was een gemiddelde van 8 procentpunten hoger.

Verlies van flexibiliteit

Normale bloeddruk terwijl het runnen van een Marathon

Het onderzoek van Athene Medical School geeft aan dat de arteriële stijfheid in marathonlopers een teken is dat er een bepaald risico voor hart-en vaatziekten of een hartaanval. Een hypothese over de stijfheid is dat de slagader muren zijn sterk wordt beklemtoond tijdens uitvoeren en vermoeid uit de constante oefening. Het hart voert gewoon zoals het hoort, verhoogde hoeveelheid bloed, maar de cumulatieve spanning op de slagaders pompen beïnvloedt hun vorm en flexibiliteit.

Check It

Hoge bloeddruk heet de stille moordenaar, omdat het niet presenteren alle uiterlijke symptomen, dus get die het gecontroleerd. Als uw bloeddruk binnen het bereik van normale geacht door een arts valt, waakzaam blijven hoe dan ook. Als u al hoge bloeddruk, vraag advies. Enkel omdat u een marathon betekent niet dat u immuun voor hoge bloeddruk of hart-en vaatziekten uitvoeren kunt.


gerelateerde artikelen