Hoe om te keren van de effecten van vechten voor Kids

January 15

Hoe om te keren van de effecten van vechten voor Kids

U en uw partner kunnen niet betekenen bicker en pleiten voor de kinderen, maar wanneer de gemoederen flare, schade kan worden gedaan. Als u probeert om te minimaliseren van de effecten van vechten voor kinderen, is het belangrijk om te begrijpen welke problemen u te maken met de eerste hebben misschien. Zodra u over de mogelijke schade gedaan weet, zult u in een betere positie om te keren van de effecten en help uw kinderen herstellen.

Stap 1

Let op uw kinderen om op te merken eventuele negatieve effecten van ouderlijke vechten. Kinderen die zijn blootgesteld aan conflicten en negatieve ruzie kunnen vertonen gedrag problemen, emotionele onzekerheid, angst en depressie, volgens onderzoekers aan de Oregon Health and Science University. Emotionele onveiligheid kan zich manifesteren als agressie, met kinderen handelt uit fysiek tegen anderen.

Stap 2

Gerust uw kinderen dat uw gevechten had niets te doen met hen, en doen wat je kunt om te minimaliseren van elke verbinding. Toon uw liefde en zorg voor uw kinderen met grote knuffels en geruststellende woorden. Ook, als je kunt, zorgen voor zekerheid over de verbinding tussen u en uw partner--"papa en ik waren gewoon gefrustreerd met elkaar voor een beetje, maar we voel me nu beter."

Stap 3

Verlaten de woordenwisseling door te suggereren een activiteit om ieders geest en lichaam bewegen in een nieuwe en positieve richting. Stel voor een activiteit die zal leiden en de kids gedachten richten op iets anders, zoals een wandeling of het spelen van een spel, adviseert psycholoog Suzanne Phillips op de website voor de PBS-serie "Deze emotionele leven."

Stap 4

Bekijk uw kinderen voor tekenen van emotionele boos van de gevechten. Als u gedrags-problemen, onzekerheid, angst of depressie ziet, moet u wellicht te grijpen en professionele hulp voor uw kind. Een kind schoolwerk kan lijden, of het kind kan beginnen te hebben moeite krijgen langs en het uiten van woede zonder misdragen, waarschuwt de American Academy of kinder- en Jeugdpsychiatrie in de hand-out "Kinderen en echtscheiding" uit de feiten voor gezinnen-serie. Als u om het even welk van deze symptomen opmerkt, hebben geƫvalueerd door een arts van uw kind en volg eventuele verwijzingen of behandeling aanbevelingen om te helpen uw kind vastberadenheid de emotionele boos.

Tips

  • Het is belangrijk om te begrijpen het verschil tussen effectieve en respectvolle conflictoplossing en negatieve ruzie, volgens de Oregon Health en de Universiteit van de wetenschap. Respectvolle conflictoplossing bevat constructieve gesprekken met gecontroleerde emoties, werken aan een oplossing. Negatieve ruzie gaat aanvallen, verbaal geweld en out-of-control emoties die niet versoepeling resolutie doen weer te geven.

gerelateerde artikelen