Home Improvement Tips voor het reinigen van groene algen uit de gevelbeplating

November 30

Home Improvement Tips voor het reinigen van groene algen uit de gevelbeplating

Als exterieur gebieden van uw huis in de schaduw zijn en vasthouden van vocht, kunnen ze lelijke groene algen ontwikkelen. De lengte van tijd dat de algen op de gevelbeplating bepaalt hoe moeilijk het zal zijn om de algen verwijderen. Oprichting van nieuwe algen normale reiniging met wasgoed of afwassen wasmiddel kunt verwijderen, maar het is noodzakelijk een sterker reinigingsmiddel en methode van reiniging voor oudere algen te gebruiken.

Zuurstof bleekmiddel Cleaner

U kunt een zuurstof bleekmiddel reinigingsoplossing op vinyl, hout of aluminium siding zonder de finish. Zuurstof bleekmiddel biedt ook een ecologische bonus omdat het niet zal, planten en gras beschadigen of maken van instabiliteit in de bodem. Volgens de natuurlijke klusjesman bestaat een goede mix van schoonmaak oplossing uit 8 oz. van zuurstof bleekmiddel gemengd goed in een gallon van warm water.

De eenvoudigste methode voor het toepassen van de bleekwater oplossing aan de gevelbeplating is met behulp van een sproeier van de hand. U kunt ofwel een handpomp sproeier om te gebruiken samen met een emmer gallon-grootte of spray de cleaner op de gevelbeplating van een self-contained sproeier, zoals die gebruikt voor het toepassen van de moordenaar van de week, kunt kopen. Laat de oplossing om te zitten op de gevelbeplating voor maximaal 20 minuten maar laat niet de oplossing om te drogen op de gevelbeplating. Scrub van de gevelbeplating met een lange-orige scrub borstel of de push bezem verwijderen de algen, en spoel de gevelbeplating grondig met koud water.

Trinatriumfosfaat schoner

Trinatriumfosfaat of TSP, was ooit een ingrediënt in huishoudelijke artikelen, zoals was- en afwas detergentia. In de vroege jaren 1970, verscheidene staten geplaatst beperkingen op het gebruik van fosfaat vanwege de agent e negatieve milieu-effecten. Werknemers in de bouw nog steeds gebruiken Theelepel omdat het kan volledig schimmel, schimmel, algen, vuil, vet en vuil verwijderen van vele oppervlakken, waardoor ze schoon voor reparatie of overspuiten.

De TSP mengverhouding zal variëren, afhankelijk van de fabrikant en het niveau van kracht die u nodig hebt, maar een gemeenschappelijk mengverhouding voor de zware schoonmaak is 1/2 kopje Theelepel gemengd met 2 gallons van warm water. Omdat Theelepel geschilderde oppervlakken, hout en metaal verkleuren kan, test u de reiniger op een klein stuk van hout of aluminium gevelbeplating. Voordat u de reiniger op de gevelbeplating toepast, masker aangrenzende gebieden ter bescherming van de verf geschilderd.

Geniet om te beperken van het effect van TSP op nabijgelegen planten, de planten en de omliggende grond vóór de TSP-oplossing toe te passen op de gevelbeplating. Als slechts een paar gebieden van gevelbekleding een concentratie van algen hebben, schoon de gebieden met de hand in plaats van het sproeien van de oplossing zo u van het TSP gebied van de dekking te beperken. Zodra u de reiniger op de gevelbeplating toegepast hebt, schrobben de gevelbeplating met een push bezem of lange-orige borstel te verwijderen de algen, en spoel de gevelbeplating grondig. Draag altijd handschoenen wanneer u met Theelepel werkt.

Druk wassen

Druk wassen kan het verwijderen van vuil en roet uit gevelbekleding, of u druk wassen met het gebruik van een reinigingsmiddel kan combineren. De grootste fout die de meeste huiseigenaren maken bij druk wassen is de hogedrukspuit onjuist gebruik, schade aan de gevelbeplating en het creëren van lekken. Een hogedrukspuit komt met uiteinden in wisselend waarmee de concentratie van spray. Jon Tobey, met fijne Homebuilding, beveelt een tip 15 graden voor druk wassen gevelbekleding. Gebruik van een ladder om zelfs met of boven het gebied dat u wilt wassen, en starten druk wassen van boven naar beneden. U moet nooit water spray omhoog op de gevelbeplating, of u kan dwingen water onder de gevelbeplating en schade veroorzaken. Draag veiligheidsbril of een andere vorm van bescherming van de ogen bij het werken met een hogedrukspuit.


gerelateerde artikelen