De beste diabetische diëten voor GERD

October 11

De beste diabetische diëten voor GERD

Diabetes en GERD zijn beide chronische medische aandoeningen waarvoor dieet wijziging voor beheer. Het beste dieet voor het beheren van uw diabetes en GERD moet bevorderen van een gezond gewicht en laag in vet worden terwijl het beperken van voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel verhogen en reflux symptomen.

Diabetes Exchange dieet

GERD is een veel voorkomende aandoening die optreedt wanneer maagzuur in de slokdarm door de onderste oesofageale sluitspier refluxes. De diabetes uitwisseling dieet is een calorie-gecontroleerd vetarme dieet gericht op het helpen van mensen met diabetes krijgen aan een gezonder gewicht en controle bloedsuikerspiegel. Het dieet van de uitwisseling kan ook worden gewijzigd om te helpen u bij het beheren van uw GERD. Het dieet verdeelt de voedingsmiddelen in groepen op basis van overeenkomsten in calorieën, koolhydraten, eiwit- en vetgehalte, met inbegrip van zetmeel, fruit, melk, vlees, nonstarchy groenten en vetten. Op basis van uw calorie behoeften, kunt u een bepaald aantal porties of uitwisselingen van elke groep eten bij elke maaltijd. En vanwege de overeenkomsten in het gehalte aan nutriënten, kunnen voedingsmiddelen binnen elke groep worden uitgewisseld voor elkaar. Bijvoorbeeld, tijdens de lunch kunt u een kleine appel voor een banaan 4 oz. uitwisselen. Om te helpen bij het beheren van uw GERD symptomen praat met uw arts of diëtist over het maken van een plan van de dieetmaaltijd dat bevat meerdere kleine maaltijden per dag. Eten kleinere maaltijden kan helpen verminderen maagzuur terugvloeiing.

Maak uw bord

Een ander dieet optie voor GERD is het maken van uw plaat-plan. Dit plan helpt die u bepalen uw porties om te helpen beheren van bloed suiker en gewicht te verliezen. Om te beginnen, een kleine 9-inch diner plaat vinden en verdeel het in tweeën, dan een half in half om weer te maken van drie aparte secties verdelen. Het grootste gedeelte van je bord kan gevuld worden met low-calorie-, vet-vrije nonstarchy groenten. Vullen van uw bord met nonstarchy groenten kan helpen uw calorie-inname voor weight loss beperken terwijl het nog steeds beantwoorden aan de honger. De andere twee secties kunnen gevuld worden met een mager bron van eiwitten en een volkoren zetmeel. Mager bronnen van eiwitten bevatten zonder vel pluimvee, vis en mager rood vlees. Volkoren kunt kiezen uit bruine rijst, gerst en volkoren pasta. Vermijd kruiden en specerijen die GERD symptomen zoals tomatensaus en pikante saus verergeren kunnen.

Koolhydraten tellen dieet

De diabetische koolhydraat dieet tellen kan ook worden gebruikt voor het beheren van uw GERD met enkele wijzigingen. Voedingsmiddelen met koolhydraten, zoals zetmeel, fruit, melk en yoghurt, verhogen de bloedsuikerspiegel. Op het koolhydraten tellen dieet beperken u de hoeveelheid koolhydraten die je bij elke maaltijd op basis van uw calorie en de doelstellingen van de bloedsuiker verbruikt. Praat met uw arts over hoeveel koolhydraten je bij elke maaltijd eten moet.

De American Diabetes Association adviseert dat u start met 135 tot en met 180 g koolhydraten per dag. Als het eten van vijf tot zes kleine maaltijden per dag, moet elke maaltijd ongeveer 30 gram koolhydraten bevatten. Met voedseletiketten kunt u uw inname van koolhydraten tellen. Vermijd voedsel gemaakt met chocolade die vermindert de onderste oesofageale sluitspier druk verhogen van reflux. Het is ook belangrijk te blijven Kies mager bron van vlees en beperk uw inname van vet voor het beheren van uw GERD op het koolhydraten tellen dieet.


gerelateerde artikelen