Levensmiddelen & oefeningen voor een Trim Midsection

October 8

Levensmiddelen & oefeningen voor een Trim Midsection

Iedereen heeft een gebied op zijn of haar lichaam zij achten een crisishaard. Voor een heleboel mensen is dit gebied de buik. Die overtollige gewicht in je maag kan belemmeren uw vertrouwen terwijl ook dat u risico loopt voor chronische ziekten zoals diabetes, kanker en hart-en vaatziekten. Beheren van een gezond dieet samen met dagelijkse oefening kan u helpen slanke beneden dit gebied voor een trim midsection.

Misvattingen

Er is geen manier om buikvet "plek-verminderen"; u moet uw algehele samenstelling van het lichaam verbeteren door het verwijderen van overtollige lichaamsvet terwijl de bouw van mager spierweefsel. Als dit gebeurt, geen vet in uw buik begint om weg te gaan en de spierweefsels die u samenstelt geven u een afgezwakt maag.

Voedsel feiten

Het soort voedsel dat je eet is net zo belangrijk als hoe veel je eet. Uw lichaamsfuncties beter met nutriënt-dichte voedingsmiddelen die zorgen voor mineralen en vitaminen zonder die extra calorieën, suiker en vet bevatten. Voorbeelden van nutriënt-dichte voedingsmiddelen zijn mager eiwit, volkoren brood, groenten, fruit en zuivelproducten. Een dieet rijk aan deze soorten voedsel kan bevorderen een permanente en op lange termijn gezond gewicht. Eet wanneer je het gevoel honger en stop eten zodra u niet langer het gevoel honger. Eten totdat je bent gevuld of "full" kan leiden tot het consumeren van teveel calorieën en uiteindelijke gewichtstoename.

Aërobe oefening

Aërobe oefening is essentieel voor een succes van de programma van het verlies van gewicht. Aërobe oefening zorgt ervoor dat uw lichaam om calorieën te verbranden terwijl ook toning je spieren voor lichaam vet verlies. Ongeacht uw huidige conditie niveau beveelt het Amerikaans College van sportgeneeskunde dat gezonde volwassenen onder de leeftijd van 65 jaar vijf dagen per week ten minste 30 minuten van aërobe oefening uitvoeren. Kies activiteiten die gaan van je hele lichaam die u ook genieten van. Fietsen, zijn lopen, stapaerobics, tennis, roeien, wandelen, skiën en zwemmen alle waardevolle vormen van aërobe oefening.

Gewicht opleiding

Gewicht opleiding is ontworpen om te helpen u sterkere, efficiëntere spieren op te bouwen. Tijdens het samenstellen van nieuwe spierweefsel u verbetering van uw metabolisme, die u kan helpen verliezen lichaamsvet sneller. U zult ook opmerken dat je spieren niet vermoeien zoals gemakkelijk tijdens een training en die u met een hogere intensiteit uitvoeren kunt. Uitvoeren crunches en andere oefeningen van de buik, maar je hele lichaam trainen - oefeningen voor je armen, benen, rug en borst, ook. Maak het een doel om te voltooien ten minste één set van acht tot 12 herhalingen voor zes tot en met 10 oefeningen per training. Vergeet niet om uit te rusten van uw spieren gedurende ten minste 48 uur vóór de opleiding hen opnieuw.


gerelateerde artikelen